Швейцарската корпорация Microlife, основана през 1981г от Кин Июан Лин, и днес е един от световните лидери в развитието и производството на медицинско диагностициращо оборудване за домашно наблюдаване и клинична употреба. Апарати за измерване на артериално налягане, електронни термометри, компресорни инхалатори и гъвкави грейки са основен обект на търговия на Microlife.

"Ние се стремим да дадем възможност на клиентите ни, чрез нашите продукти и услуги, да контролират и подобряват собственото си здраве. Продуктите на Microlife не съдържат опасни за природната среда вещества.

Ние поддържаме високо качество, сигурност и точност. Развиваме технологии в полза на вашето здраве и се стремим да достигнем качество на апаратите за използване в домашни условия толкова високо, колкото на апаратите за професионално приложение.

Измервателните уреди на Microlife дават информация за състоянието на Вашето здраве. Сигурността и точността на измерваните стойности са изключително важни за гарантиране безопасността при самоконтрол. Microlife и неговата репутация стоят зад това. С апаратите на Microlife измерването в домашни условия е толкова прецизно, колкото и това, направено от лекар.

Нашите медицински уреди са клинично тествани и гарантират най-високо ниво на безопасност. Те са стабилни и лесни за използване. Независимо дали става въпрос за контролиране на висока температура, артериално налягане, астма, тегло или затопляне, технологията на Microlife ви предоставя точно и сигурно решение за деца и възрастни.

В бъдеще искаме заедно да продължим да вършим това, което вършим най-добре - създаване на печеливши решения за подобряване на качеството на живота ви."

Swiss Design
Швейцарското дизайнерско лого служи за специфична идентификация на Microlife Master brand, което поддържа нашия непрекъснат стремеж към високо качество на дизайна при изработването на всичките ни продукти и решения.

История
"Успехът на нашата първа разработка, електронният клиничен термометър, през 1981г потвърди желанието за продължително изследване на диагностициращото оборудване. Той и до днес е част от нашата богата гама. Microlife е водещ световен производител в областта на термометрите. Този фундаментален подход се разви постепенно, за да покрие една обширна област, сферата на домашно диагностициране.

С нашата съвременна гама от продукти ние покриваме всички форми на измерващо и диагностициращо оборудване. Ние предоставяме всичко, от което се нуждаете за анализ на здравословното си състояние. Желанието на хората да поемат отговорността за своето здраве е нашето бъдеще. Моделите на мултикултурно сътрудничество са обичайни за Microlife от много години. Разбира се, ние използваме цялата своя световна мрежа, индивидуалните предпочитания, опит и не на последно място всякакви видове разработки в интересите на делото ни, което съответства на интересите на всеки отделен човек.

Научната работа, развитие и производство са организирани въз основа на вътрешна дисциплина, което се отразява на сроковете и цените. Ние сме убедени, че можем да отговорим ефикасно на специфичните изисквания на дадена страна и да успеем в маркетинговата политика по отношение на нашите продукти в Европа, Америка и Азия. Търсим по-широко приложение на нашата диагностицираща експертиза. Microlife произвежда системи за хората, съобразявайки се с техните етнически и културни изисквания. Винаги в полза на клиента, ние искаме да служим на хората през целият им живот."

Microlife участва в Grabo.bg от 06 Юни 2016

Прочети още
Най-нови оферти от Microlife:
Полуавтоматичен или автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане Microlife
Полуавтоматичен или автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане Microlife
Топ цена: 62лв ·Грабнати ваучери7 · Грабомани закупили офертата5 · Преглеждания на офертата4179
Дата на стартиране на офертата06.06.2016г · Офертата се е промотирала 10 дни10
Други популярни оферти
ДКЦ Асцендент -77%
Цена:
3499лв
155лв стойност
77% отстъпка
Д-р Светослава Коцева -75%
Цена:
1990лв
80лв стойност
75% отстъпка
Медицински център Хармония -44%
Цена:
2800лв
50лв стойност
44% отстъпка
Стоматологичен център SBC Dental -77%
Цена:
10990лв
480лв стойност
77% отстъпка
Дентална практика Деа Дент -68%
Цена:
2600лв
80лв стойност
68% отстъпка