Добро обслужване и вкусна храна!
Обстановката е хубава, персоналът дружелюбен. Живата музика много ни допадна. Гръцката салата и пилешките хапки бяха с по-малък грамаж от обявения в офертата. Като цяло вкусно беше и приятно.
Не сме доволни от обслужването в "Домино"- Бургас.Цяла вечер чакахме да ни сервират основното ястие.Сервитьора каза, че с предимство са клиентите на свободна консумация и после тези с ваучери.Стояхме до 23.20 ч. на празна маса всички с ваучери.Част от компанията си тръгна. Разочаровани сме много!
Тук повече няма да дойда! Кухнята е под всякаква критика. Поръчката ни дойде след повече от час, като не беше серворано наведнъж, а порциите прогресивно намаляваха в грамажа. Исках да поръчам пъстърва, но нямаше. Колко се изненадах, когато на съседната маса беше сервирана...пъстърва! Запеканката беш
Много силна музика, която уврежда слуха!
Грамажа на порциите не отговаря на посоченото! ако сте с ваучер, ще чакате цяла вечер да се сетят да ви обслужат!Не препоръчвам!
Nurten 5
Много сме доволни от обслужването.Порциите бяха големи, вкусни и пресни. Музиката ни допадна. Най-важното е, че имаше Купон. Пак ще ги посетим. Благодарим на Грабо , че ни дадоха възможност да се запознаем с обстановката в Домино.
Ninа 5
Страхотна обстановка, хубава храна! Специално за празника екипът на заведението беше подготвил изненада за мен. Останах доволна от вечерта! Поздрави!
Обслужването е добро, но грамажа на порциите не отговаря на заявеното.
Цената не отговаря на качеството!
Обслужването и храната бяха на ниво, музиката е разнообразна и приятна.
Покажи още ревюта