Не ходете и не си давайте парите на тези хора!!!! Имах леко акне когато отидох при тях и ме уговориха да си закупя пакет от процедури с Ац лазер и химически пилинг. Никакъв ефект след процедурите, даже в момента съм с изключително влошено състояние на кожата. правят бизнес от вашите проблеми!
За първи път използвах подобна процедура.Имах въпроси, които сигурно са били стандартни, но за мен си бяха важни(за първи път се подлагам),но нямаше особено желание в лекарката да ми отговори на тях.С две думи - студиото си е ок, но д-р Румяна Кожухарова се държа леко пренебрежително.
Приятна, но не особено ефективна процедура.
Абсурдно е място, от където клиентът си тръгва с изгаряне по тялото, болки и последващи белези от процедура да се нарича "медицински център". Напълно неоправдано самочувствие за професинализъм на работещите там. И огромен риск за нас да се оставяме в ръцете им.
Благодаря на фирмата за тази промоция. Хората който извършваха тази процедура бяха разкошни
Видим ефект след първата процедура! Много съм доволна!
Доволна съм от обслужването, процедурата обаче беше много кратка.
Клиниката е приятна, служителите и специалистите са любезни, конкретната процедура беше извършена с необходимото внимание, НО поисках информация относно други процедури и ме " претупаха ", отговориха ми уклоничаво и доста общо, не ми направиха консултацията на момента, а ми казаха да дойда отново и
Покажи още ревюта
За 3275 дни публикувахме 163951 оферти, които се разграбиха
7 176 690 пъти, спестявайки 144 718 01092 лв на 605 352 грабомани!