„По дрехите посрещат, а по ума изпращат“. Всички знаем тази поговорка, която нерядко се оказва и напълно вярна. Добре дошли в онлайн магазина www.vodo.bg, където можете да се насладите на удобството от онлайн пазаруването, като същевременно сте в крак с модните тенденции и явления. От своя страна, ние ви посрещаме с усмивка и разнообразни предложения, които да освежат гардероба ви и да гарантират, че сте „добре посрещнати“, както гласи поговорката.

Нашето мото е „Стил и настроение“ – за да живеем според него ще се опитваме да ви предлагаме разнообразни артикули за мъже и жени, които искат да се бъдат стилни и в крак с тенденциите, без това да им коства много средства. При нас ще откриете класически модели с елеганта линия, както и спортно-елегантни дрехи и аксесоари. Предлагаме ви каталог с предложения за всеки сезон и случай. Освен това, ще се опитваме да разнообразим пазаруването онлайн с интересни тенденции и модели от световната мода, които да ви послужат за вдъхновение.

Освен в интернет пространството, можете да ни откриете и в сърцето на град Бургас, където се намира магазинът ни – на ул. Александровска 93. Там ще ви посрещнат консултантите ни в приятна обстановка и широко разнообразие от дрехи и аксесоари. Ние сме амбициозен екип, който се старае да предостави най-новите тенденции на българския пазар, като междувременно ви зареди с позитивна енергия, за да бъде ежедневието ви по-усмихнато.

Мъжки и дамски дрехи Vodo участва в Grabo.bg от 02 Октомври 2013

Прочети още
Отзиви от клиенти:
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)