Модерната медицина вече и в Добрич

Холистичен център "Живата вода" предлага услугата "квантова диагностика" с ново поколение квантов уред. Квантовият анализатор е нова апаратура за изследване и ранна диагностика на организма. Квантовият анализатор използва научните постижения в електронната техника за отчитане и анализ на слабото магнитно поле на човешката клетка и на базата на този анализ дава здравния статус на организма и проблемни зони в техния най-ранен стадий.

Чрез сензорна сонда в рамките на 2 минути от дланта ви ще бъдат получени 220показатели за вашето здраве и ще бъдат отчетени най-ранни признаци на клетъчна промяна в органите и тъканите. Дори да има единични клетки с патологични промени, квантовият анализатор може да улови промените на тези клетки и да прогнозира болестта, като по този начин дава възможност да предотвратите различните хронични заболявания.

В центъра се извършват и други услуги, като био-резонансна терапия и йонна детоксикация. Ние Ви предлагаме още: Тест за замерването на храни-Вега тест С помощта на апарата Вега тест всеки може да определи своята поносимост към 225 хранителни теста с цел да избягва натоварването и затормозяването на своята обмяна на веществата. Като краен резултат от едно такова изследване човек може значително да подобри здравословното си състояние, да оптимизира теглото си и да хармонизира психичното си равновесие.

Принципа на отчитане е точен, без странични ефекти, не предизвиква дискомфорт. Принципа е базиран на теорията че всяко вещество има различна електромагнитна константа. По време на изследването се отчитат стойностите на нискоомните точки докато стоите удобно в стола и държите в ръка метален накрайник. Вега теста е строго индивидуален, продължава около 1 час, възможностите на цифровия Вега тест са практически безгранични, тъй като всяко вещество има електромагнитни свойства.. С цифровия Вега тест също така може да се измери индивидуалната съвместимост към различни лекарства, хранителни добавки, билки, минерали, полускъпоценни камъни, бижута.

Приема на електромагнитно несъвместими храни, лекарства и т.н. води до силна имунна реакция на организма, която може да се проявява чрез главоболие, стомашно–чревни разтройства, психически и емоционален дискомфорт, значително може да влоши вашето самочувствие и успешност, тъй като големи енергийни ресурси натялото са ангажирани с противодействието на несъвместимите полета. Много хора не си дават сметка за произхода на този дискомфорт докато не започнат диетата определена от Вега тест изследването.Тогава много ясно може да разграничите влиянието на несъвместимите с вас храни и продукти.

Вега Тест за замерване на Капки на др.Бах.

Цветотерапията на др. Бах се позовава на идеята, че негативните душевно-емоционални състояния са причината за болестите. Капките на др. Бах възстановяват душевното равновесие и хармония в човека, лекуват ума и възстановяват физическото тяло.Есенциите от цветовете на 38 различни растения помагат на човека да възстанови изгубената си вътрешна хармония и да развие противоположните качества и черти на характера на тези предизвикали заболяванията му.Цветните есенции обливат личността с положителни енергийни вибрации, подтикват към позитивни мисли и усещания. Цветотерапията може да се комбинира със всякакви други видове терапии, няма противопоказания или странични ефекти.

Чрез Вега тест апарат се прави замерване на действието на 38 Бахови есенции , като по този начин напълно безпристрастно се определят нужните есенции за всеки човек, не сеправят тестове за определяне на емоционалните проблеми, които в някои случаи могат да бъдат болезнени и натоварващи психиката.В изготвената комбинация могат да бъдат включени до 7 различни есенции, в зависимост от резултатите от измерването.

Холистичен център "Живата вода" участва в Grabo.bg от 26 Август 2012

Прочети още
Най-нови оферти от Холистичен център "Живата вода":
-50% Комбинация от шуслерови соли по избор
Комбинация от шуслерови соли по избор
Цена: 19.90лв
40лв
·Грабнати ваучери4 · Грабомани закупили офертата4 · Преглеждания на офертата3360
Дата на стартиране на офертата16.08.2018г · Офертата се е промотирала 10 дни10 · Средна оценка за офертата от общо 2 ревюта.
3.5
-51% Възстановете хармонията с цветни капки на Д-р Бах
Възстановете хармонията с цветни капки на Д-р Бах
Цена: 9.75лв
20лв
·Грабнати ваучери39 · Грабомани закупили офертата21 · Преглеждания на офертата3945
Дата на стартиране на офертата04.08.2018г · Офертата се е промотирала 14 дни14 · Средна оценка за офертата от общо 6 ревюта.
3.5
-51% Възстановете хармонията с цветни капки на Д-р Бах
Възстановете хармонията с цветни капки на Д-р Бах
Цена: 9.75лв
20лв
·Грабнати ваучери51 · Грабомани закупили офертата22 · Преглеждания на офертата4053
Дата на стартиране на офертата16.07.2018г · Офертата се е промотирала 14 дни14 · Средна оценка за офертата от общо 3 ревюта.
3.7
Виж всички оферти
Отзиви от клиенти:
Здравейте! Шуслеровите соли пристигнаха на 5тият ден при мен. Етикета има нужда от преработка, почти нищо не се вижда, много са бледи и размазани буквите. Що се отнася до качеството още е рано да се каже, защото аз взех шишето за алергиите тъй като сина ми има такива и не зная дали ще се повлияе...
Фалш! Флаконът и течността миришат на йод. Капкомерът - запушен. Нищо общо с оригинала!!!
Опаковката няма нищо общо с оригинала, изглежда менте отвсякъде! Чувствам се измамен!Даже не знаете как се пише Remedy правилно!Има доста нарушения-дата на производство, годност до кога?
Етикетът е принтиран, няма капкомер - това прави дозирането невъзможно. Външният вид на продукта оставя силно съмнение за нещо, направено в гаража...
Mariya 5
Всичко беше наред с доставката. Флакончето има капкомер (за разлика от по-ранни ревюта). Нямах никакъв проблем с ползването на ваучера.
Всички оценки (22)
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)