Консултантски център Квант Ексклузив предлага:

• Изследване с Биоскенер (квантов анализатор) на над 200 показателя;
• Изготвяне на индивидуални хранителни програми за отслабване и напълняване.

Биоскенер : Как работи?
Чрез сензорен проводник, в рамките на минута, от дланта Ви ще бъдат получени над 200 показатели за Вашето здраве - стойности на хормони, коефициенти, индекси, обеми, степени, капацитети, витамини, микроелементи и др. и ще бъдат отчетени най-ранни признаци на клетъчна промяна в органите и тъканите. Той може да прогнозира болестта, като по този начин дава възможност да предотвратите различните хронични заболявания. Квантовият метод на диагностика е комплексен, неинвазивен, практичен, лесен, бърз и ефикасен.

Безопасно ли е изследването?
Изследването е абсолютно безопасно за здравето.

За кого е подходящ този тест?
Тестът е подходящ за всеки човек, който се интересува от здравословното си състояние и желае да се чувства още по-добре. Тестът е абсолютно безопасен и това го прави подходящ за бременни и деца над 10 годишна възраст.

Биоскенерът е високотехнологично устройство, което в рамките на една минута отчита над 200 здравни показатели и дава пълна информация за състоянието на организма. Този метод на изследване е бърз, точен, удобен и икономичен. В рамките на една минута апаратът дава пълна информация за над 26 органи и системи – сърдечно-съдова, мозъчно-съдова, полова система, минерална плътност на костите, микроелементи, бял дроб, дихателни пътища, кръвна захар, стомах, черва, черен дроб, жлъчка и др. Биоскенерът използва научните постижения в електронните технологии. Той отчита слабото магнитно поле на човешкото тяло, и след усилване и обработка на данните от вграден микропроцесор, ги сравнява със стандарти от заболявания и ги отразява в конкретни стойности.

Човешкото тяло непрекъснато произвежда голям брой кетки, които нарастват, развиват се и се обновяват чрез делене. На всяка секунда се делят около 25 мил. клетки, а на минута се обновяват около 100 мил. кръвни клетки. В процеса на клетъчно делене и обновяване атомното ядро и електроните се движат с висока скорост, излъчвайки непрекъснато електромагнитни вълни. Сигналите на електромагнитните вълни са различни при добро здраве, пред болестно състояние и болест. Ако можем да измерим тези специфични електромагнитни сигнали, то ние можем да определим и здравословното състояние на човека.

Според Квантовата медицина в основата на всяка болест е промяната във въртенето на електроните около собствената им ос (спинът) и промяната на орбитното въртене на електроните около атомното ядро, което води до промяна на атомите (съставляващи материята), промяна на микро и макро молекулярно ниво, промяна на клетъчно и в крайна сметка на тъканно ниво. Тъй като електроните носят заряд, когато спинът на електроните и тяхната орбита около атомното ядро се промени, то и електромагнитните вълни излъчващи се от атомите, също се променят. При болестно състояние на тялото, енергията на електромагнитните вълнистава изключително слаба, обикновено от нано гаус до микро гаус (гаус е единица за измерване за плътност на магнитен поток). Честотата и енергията на слабото магнитно поле се отчитат от сканиращата ръкохватка. След това резултатите се съпоставят от вграден микропроцесор с резонантния спектър на квантовите стандарти при болест. След като честотата и енергията се усилят и обработят от софтуерната програма се регистрира съответна стойност (от положителна до отрицателна). Размерът на тази стойност определя естеството и степента на заболяването.

Квант Ексклузив участва в Grabo.bg от 20 Май 2019

Прочети още
Най-нови оферти от Квант Ексклузив:
-68% Изследване с биоскенер на здравословното състояние на всички органи и системи - без или със изготвяне на хранителен режим
Изследване с биоскенер на здравословното състояние на всички органи и системи - без или със изготвяне на хранителен режим
Цена: 12.90лв
40лв
·Грабнати ваучери12 · Грабомани закупили офертата7 · Преглеждания на офертата343
Дата на стартиране на офертата15.06.2020г · Офертата се е промотирала 28 дни28 · Средна оценка за офертата от 1 ревю.
5.0
-68% Изследване с биоскенер на 200 показателя - без или със изготвяне на индивидуален хранителен режим
Изследване с биоскенер на 200 показателя - без или със изготвяне на индивидуален хранителен режим
Цена: 12.90лв
40лв
·Грабнати ваучери2 · Грабомани закупили офертата2 · Преглеждания на офертата641
Дата на стартиране на офертата20.05.2019г · Офертата се е промотирала 10 дни10
Отзиви от клиенти:
Други популярни оферти
Фото и видео студио Валентo -54%
Цена:
800лв
17.50лв стойност
54% отстъпка
Копиране на снимки и възможност за албум
Фото и видео студио Валентo·гр. Бургас
24 грабнати
Холистичен център Метатрон -50%
Цена:
750лв
15лв стойност
50% отстъпка
Зона Клима -33%
Цена:
3999лв
60лв стойност
33% отстъпка
Фото и видео студио Валентo -50%
Цена:
3990лв
80лв стойност
50% отстъпка
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)