Yulia 5
Страхотен подход към децата. Бързо, без болка. Голям избор за първи обици. Препоръчвам:)
Останахме очаровани от Тина, която беше много внимателна, усмихната и спокойна. Дъщерите ни бяха притеснени дали ще ги боли. Тя им обясни всичко и ги предразположи, така че да са спокойни и да се отпуснат. Много професионално и страхотно отношение към малки деца, което рядко се среща в България.
Много отзивчиво, внимателно и професионално обслужване!
Изключително впечатлена съм от подхода и професионализма, който проявиха към малко дете на 1г. Препоръчвам!
Много мила, внимателна и артистична дама. Прояви завидно спокойствие и търпение към моето дете. Благодаря й от сърце!
Изключително сме доволни от процедурата за поставяне обеци.Сърдечни благодарности и препоръчвам на всеки.Все така любезна и всеотдайна да сте!!
Много сме доволни! Нашата дъщеричка е на 5,5г и беше страшно щастлива, че най-накрая има обеци! Комплекта беше абсолютно стерилен. Пробиха и двете ушички едновременно. Малката нямаше време дори да се разплаче. Никакви проблеми с ушичките. Чудесно изживяване! Определено препоръчвам!
Много внимателно действаше жената, която постави обички на дъщеря ми. Всичко мина за секунди и детето буквално нямаше време да се замисли за болка. Благодаря ви и препоръчвам на всеки!
Рядко ми се случва да попадна на такъв професионалист! Особено с детето, не очаквах такова приказно отношение и обслужване! Доволна съм, че открих това място, и определено ще го посетя отново!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)