Невероятно приключение, бих препоръчал на роднини, приятели и познати! Личи си, че животните са обгрижвани с много любов и желание.

П.С. Моля дайте лукче на Балисто от мое име, а следващия път аз ще му донеса!
Невероятно изживяване, което със сигурност ще помним дълго време. Кончетата са страхотни, а стопаните им още повече! Нямахме никакъв опит с ездатата, но ни обясниха всичко подробно, за да е приятно изживяването както за нас, така и за животните. Природата наоколо е уникална и дори видяхме диви сърнички. 🥰🥰🥰
Ioanna 5
Прекарахме си прекрасно. Препоръчам на всеки, който иска да се откъсне от ежедневието. Определено планинската езда е интересна дори за възрастни. Всички бяха много мили и отзивчиви. Бихме посетили отново конната база
Горещо препоръчвам за големи, които искат да се откъснат от ежедневието и за малки, които да усетят магията на природата и животните. Професионално, но преди всичко човешко и топло отношение от страна на инструкторите. Маршрутът е подбран така, че да не ти е скучно и да те отегчава, а гледката трябва да се види. Благодаря и на грабо, за информацията.
Прекрасни хора и кончета - мили, внимателни и услужливи.
Много приятна разходка. Конете са страхотни, а от собствениците може да научите много. В бъдеще ще се възползвам от някой от целодневните походи. Пожелавам им успех в бъдещите планове.
Топ топ ,след един урок се чувствам като професионалист!
Много сме доволни от разходката. Хората ,които ни посрещнаха бяха приветливи, обясняваха много добре и допринесоха за доброто прекарване. Настина едно уникално преживяване.
Много красиво и зареждащо преживяване.
Покажи още ревюта