Богомила

 
 
Богомила получава значка Спестих над 1000лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 1000лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Богомила получава значка Спестих над 500лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 500лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
5
Богомила написа ревю за Сидер Ауто
Професионализъм на високо ниво с изключително отношение към клиента и автомобила! Останах доволна от обслужването и качеството на работа, с много препоръки за поддръжката на автомобила и обяснения кое-как-какво. :)
5
Богомила написа ревю за Конна езда Аспарух
Страхотни, сърцати хора и най-вече добри професионалисти! С добро отношение към учащите се и по-напредналите. Разходката е през живописни места. Препоръчвам!
 
Богомила получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
5
Богомила написа ревю за Конна езда Аспарух
Маршрутът е прекрасен - подходящ и за напреднали, и за начинаещи, а конете бяхе много спокойни, гальовни и мили! Водачите ни бяха изключително любезни и с нетърпение очакваме да се завърнем в Хвойна за следващите ни приключения с конната база. :)
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)