Станислав

 
5
Станислав написа ревю за СПА хотел Елбрус
Много добро място за релакс, всеки път си заслужава посещението!
 
Станислав получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
5
Станислав написа ревю за Семеен хотел Astrea Deluxe
Като за малък хотел е добро мястото. Не очаквайте басейн с олимпийски размери, но е достатъчен. Водата не бе особено топла, но не и студена. Има външен басейн, сауна и парна баня.
5
Станислав написа ревю за СПА хотел Елбрус
Чисто, поддържано и модерно. Има вътрешен басейн с топла вода, джакузито не работи, но оък има дюзи в басейна. Голям вътрешен басейн с нормално хладна вода. Външен басейн с приятно топла вода. Имат също и инфраред сауна, билкова сауна, финландска сауна, парна баня, солна стая, ледена стая, хамам, различни видове терапевтични процедури. Доволен съм, определено бихме го посетили отново.
4
Станислав написа ревю за Alchemist Residence*****
Не давам пълна оценка, защото водата в басейна беше студена. Иначе базата е модерна и поддържана. Мога да препоръчам на отговорните лица, когато не работи СПА центъра да уведомят направилите резервация, а не да им предложат 2ч престой или да ги върнат за друг път.
5
Станислав написа ревю за Klimacicite
Запазих час, дойдоха на адрес. Момчето се казва Константин, много любезен и обяснява всичко относно процедурата. Старателно направи диагностика, провери дали системата е наред и чак тогава я зареди с фреон. След това пак огледа старателно да се увери, че няма проблеми. Препоръчвам с две ръце!
5
Станислав написа ревю за Конна езда Аспарух
Това е мястото! Кончетата са много красиви, чисти и спокойни. Стопаните им са любезни и си личи, че ги гледат с много любов! Препоръчвам за всеки, който иска да поязди сред природата, без значение дали е опитен или начинаещ!
5
Станислав написа ревю за Пункт за ГТП Нитро
Бързо и щателно прегледаха автомобила, любезно отношение, препоръчвам!
 
Станислав получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Пункт Нитро, защото е лоялен клиент.
5
Станислав написа ревю за Автомивка Spider Park
Колата се измива външно на машина. След това служител почиства старателно отвътре (останахме много приятно изненадани от резултата). Цялата процедура трае може би 15 мин, бързи са и си разбират от работата! Колата светеше след това, дори и намазаха гумите с гланц. Препоръчвам с две ръце!
 
Станислав получава значка Обичам автомобила си, защото грабна три оферти за грижа за автомобила!
5
Станислав написа ревю за Автомивка и Детайлинг гараж Vest
Отлична работа, колата стана като токущо излязла автосалона ;) Занапред бих ги посещавал и на редовна цена!!!
 
Станислав получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Автомивка Vest, защото е лоялен клиент.
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)