Водача беше културен и отговаряше на всичките ни въпроси. Отдели време да поговорим за видовете коне и да разкаже за различните програми през различните сезони. Разходката беше успокояваща, децата бяха много очаровани и животните бяха видимо добре гледани и хранени.
Преживяване нямаше, в деня в който трябваше да отидем на треньорката и излязла спешна работа, дори не се обади за да каже, че няма да може този ден, звъннах и когато бях на конната база и се разбрахме да се обади на следващия ден, за да запишем час, е до днес чакам.Ваучера изтече а парите ги няма.
Страхотно изживяване. Изключително доволни сме от ездата. Инструктора беше много внимателен и си личеше, че си върши работата с удоволствие. В началото отдели 10 минути да ни нагласи и затегне конете и после яздихме 45 минути, през цялото време ни следи какво правим и ни напътства. Пак ще повторим.
Здравейте,
Разходката не ми допадна много и не беше обявените 45 мин.
Мая 5
Мястото е много красиво, животните изглеждаха добре гледани и имаше малък зоокът. Единственото, което препоръчваме, е да въвеждат клиентите си по-добре, в основите на язденето, историята на мястото... като цяло, да говорят повече.
Бихме се върнали.
Най-добрата база. Изключително любезни. След като я посетих веднъж, вече не стъпвам в друга база.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)