Конна база КУБАР се стопанисва и управлява от ”Клуб по конен спорт Кубар” и от председателката на клуба-Даниела Николова- Управител на Конна база Кубар, треньор и инструктор по конен спорт, състезател в дисциплините прескачане на препятствия и издръжливост/индюранс/, професионлен подковач.

ККС Кубар предлага пансион за вашите коне, хипотерапия, обучение по езда , което е достъпно за всички възрасти. Фигурата, теглото или физическото състояние, не са от значение за успешното начало на това обучение. В училището тренират както начинаещи, които никога не са доближавали кон, така и напреднали ездачи, които целят да се усъвършенстват , ние работим с деца с увреждания по свободни програми, както и по програма на „Министерството на физическото възпитание и спорта” . Всеки урок се води от лицензиран треньор или инструктор.
Уменията на ездачите могат да бъдат развити до състезателно ниво по прескачане на препятствия, обездка, всестранна езда и издръжливост(ендюранс).
Неотменна част от тренировките са едночасова и двучасова езда в полето, които утвърждават създадените умения и създават реална емоционална близост с конете и с природата.
За уроците по езда можете да идвате индивидуално, семейно, като група приятели, организирано от учебна институция или от фирма. Ние ще организираме заниманията ви за уикенд или седмица, според вашите изисквания.

ККС Кубар предлага професионално отношение в обучението на Вашите коне, поетапно и спокойно натоварване в обучението. Конете не са подложени на стрес по време на обучението, а тренировките са съобразени изцяло с тяхното физиологично развитие и степен на натренираност. Обучават се както млади, необяздени коне , така и опорочени и стресирани коне, който са придобили лоши навици или имат нужда от допълнително обучение.

ü Подготовка на коня за състезания по конкурипик, шампионат и ендюранс.

ü Манежна езда, прескачане на препятствия, полска езда, тренировки по издръжливост, обездка, кордиране

ü Психологично робота с коня.

ü Терапевнтична езда-хипотерпия

ü Представяне на коня на състезания по издръжливост и прескачане напрепятствия.“Клуб по конен спорт Кубар” е лицензиран и редовен член на “Българската Федерация по конен спорт”и развива активна състезателна дейност и създададе традиции и популяризира конния спорт в града ни.

ККС Кубар се представя много добре в дисциплините издръжливост/индюранс/ и прескачане на препятствия.

Пет поредни години ”Клуб по конен спорт Кубар”, съвместно с “Община Бургас” и “Българска федерация по конен спорт”, организират и провеждат станалите традицианни за града ни Междуобластни първенства по прескачане на препятствия за всички класове коне и състезатели - деца, юноши, любители и ”млади коне” , както и на Квалификационни турнири по издръжливост на 30км., 40км. и 80км., в които също вземат участие много деца и юноши.

Конна база Кубар, с. Извор, обл Бургас участва в Grabo.bg от 21 Октомври 2014

Прочети още
Други популярни оферти
Център My Psychology -50%
Цена:
1500лв
30лв стойност
50% отстъпка
Фотограф Михаил Стирянов -60%
Цена:
1990лв
50лв стойност
60% отстъпка
Фризьорски салон Маджик -67%
Цена:
490лв
15лв стойност
67% отстъпка