Чудесна екскурзия до красивия Охрид, добра организация, водач от когото можеш на научиш много за посетените природни, културни и исторически забележителности. Препоръчвам! Бих пътувала отново с Комфорт-S.
Екскурзията до Истанбул беше страхотна!Организацията беше много добра.Видяхме изключително красиви места.Информациятя за забележителностите беше поднесена на много високо ниво.Препоръчвам!Бих отишла отноно с Комфорт-S.
Пловдив, Център, ул. 11-ти Август 5, офис 5 (над Пицария LAB, срещу Каменица стълбите) преди месец  ·  · Подкрепям това мнение!
Екскурзията до Истанбул през Май беше невероятна. Успяхме да се насладим на прекрасния град и неговите забележителности, благодарение на изключителния професионализъм на Пламен Павлов. Информацията за историята, културата и бита бяха на академично ниво и цялостното ни впечатление е прекрасно. Препоръчвам на всички да преживеят Истанбул с Комфорт-S.
Пловдив, Център, ул. 11-ти Август 5, офис 5 (над Пицария LAB, срещу Каменица стълбите) преди месец  ·  · Подкрепям това мнение!
Екскурзията надхвърли очакванията ни. Изключително добре организирана. За тези малки пари видяхме максималното от Охрид, Тирана, Дурас, Струга и Скопие. Толкова информация и впечатления, че загубихме реалната представа за времето. Водача ни Пламен Павлов е неизчерпаем източник на история, но македонския ни гид Джоко не остана по долу. Екскурзията ни беше истинско пътешествие през география, история, култура и кулинария, за което благодаря на КОМФОРТ S и не съжаляваме за нито един похарчен лев!
В края на работния ден преди екскурзията до Охрид никой не ни беше уведомил за час и място на тръгване. В автобуса се започна едно грозно изнудване за обявената като екскурзия по желание до Албания. На празничната вечеря в "луксозен" ресторант напитките бяха внесени от екскурзовода, който собственоръчно сипваше, понеже ракия имаше само на неговата маса. Шофьорът обърка пътя, заради което кара 2км на задна по магистралата!!! Като цяло ужасна агенция, не препоръчвам!
Здравейте !!! Доста пъти съм пътувала до Истанбул с различни тур агенции,това което изживяхме аз и моята компания обаче този път надмина отвякъде очакванията ни ! Никого до сега не бях срещала толкова всеотдаен към работата и туристите си екскурзовод !! Искам да Благодаря от сърце на Пламен Павлов и Комфорт С,за безкрайната отдаденост и внимание с което ни заля,за всичките ни претенции и изисквания на които откликна на мига ,за да се чувстваме добре.Организацията беше на голямо ниво.Препоръчвам
Пътувахме за 1-ви път с "КОМФОРТ-S" до Охрид и Тирана за Великден.Организацията беше на много високо ниво, екскурзията се водеше лично от собственика на фирмата Пламен Павлов. Хотелът се намира в центъра на Охрид, но най-голямото достойнство на екскурзията беше изключително високото ниво на информационното обслужване през цялото пътуване - историческите данни за Македония през последните 100 години бяха поднесени на "Академично ниво"! Горещо препоръчвам -пътувайте с "КОМФОРТ-S" и Пламен Павлов!
Пловдив, Център, ул. 11-ти Август 5, офис 5 (над Пицария LAB, срещу Каменица стълбите) преди 4 месеца  ·  · Подкрепям това мнение!
Не препоръчвам!
Изключително нелепо и небалансирано организирана екскурзия. Отвратителен "хотел" , в който бяхме настанени в Охрид - лошо местоположение , липса на топла вода , повредени уреди, недостатъчно консумативи, отопление с радиатори , стаи като в общежитие . В студеното време ни беше предоставено по едно "прозрачно" одеало за завиване. Закуските бяха избор между шкембе чорба и телешко варено и първата беше в Албания, а втората - в "ресторант" на разстояние от "хотела".
Пловдив, Център, ул. 11-ти Август 5, офис 5 (над Пицария LAB, срещу Каменица стълбите) преди 5 месеца  ·  · Подкрепям това мнение!
НИКОГА ПОВЕЧЕ!!!! НИКОГА!!!
За 2904 дни публикувахме 131543 оферти, които се разграбиха
6 221 927 пъти, спестявайки 131 230 95932 лв на 545 727 грабомани!