Здравейте...пътувах с тази фирма на 27.09.2018г. по маршрут Македония-Албания,сравнявайки с другите ми пътувания с други фирма ,не съм имала по ерудиран ,възпитан и толерантен към всички пътуващи екскурзовод,както Пламен Павлов .
Благодаря Ви г-н Павлов за прекрасните мигове ,които преживяхме заедно и добрите впечатления ,които оставихте у нас.
Препоръчвам!!!...
Позволете ми само малка препоръка ......по малко хранения,повече време за разходка и снимки.
Страхотна екскурзия,много добре организирана ...адмирации...
Забележката ми е към г-н Павлов,който в повечето време ни караше да обикаляме по заведения избрани от него,вместо да разгледаме забележителностите и време за снимки.
хотела беше обявен за 4* а всъшност бяхме настанени в 2*...
инъче си заслужава....
Пловдив, Център, ул. 11-ти Август 5, офис 5 (над Пицария LAB, срещу Каменица стълбите) преди 2 седмици  ·  · Подкрепям това мнение!
Екскурзията до Охрид,Струга,Скопие,Тирана и Дуръс беше страхотно преживяване, изживяхме чудесни моменти. Екскурзоводът Пламен Павлов е невероятен човек, успя изцяло да ни пренесе в атмосферата на прекрасните места, които посетихме. Информацията, която ни предостави по време на пътуването беше изключително обстойна. За напред ще продължаваме да пътуваме с тази агенция.
Пловдив, Център, ул. 11-ти Август 5, офис 5 (над Пицария LAB, срещу Каменица стълбите) преди 2 седмици  ·  · Подкрепям това мнение!
Пътувах с Комфорт S до Македония и Албания и останах доволна от организацията, предоставените услуги и всичко преживяно по време на екскурзията. Собственикът и водач на групата Пламен Павлов беше и нашият екскурзовод, който непрекъснато ни предоставяше информация и исторически данни за посещаваните места и обекти в Охрид, Струга, Скопие, Тирана и Дурас. Благодаря за приятните емоции и цялостното внимание с което бяхме обградени!
Прекрасни емоции и преживявания по време на екскурзията до Македония и Албания с Комфорт-S. За кратко време посетихме максимален брой забележителности. Водачът ни и собственик на агенцията г-н Пламен Павлов създаде много стегната организация и пътуването бе удоволствие. Получихме много професионална и интересна информация. С удоволствие бих пътувала отново с Комфорт-S и Пламен Павлов!!!
Пловдив, Център, ул. 11-ти Август 5, офис 5 (над Пицария LAB, срещу Каменица стълбите) преди месец  ·  · Подкрепям това мнение!
Фирмата не е лоялна, първоначално обявената цена не отговаря и трябваше да доплащаме на място като при това доплащане не ни е дадена нито веднъж касова бележка. Не сме доволни, няма да ползваме повече услугите им и не препоръчваме на другите да я ползват!
Много сме доволни от екскурзията в Охрид и от водачът-собственик Пламен Петров, който ни обогати с много информация и приятни емоции!
Чудесна екскурзия до красивия Охрид, добра организация, водач от когото можеш на научиш много за посетените природни, културни и исторически забележителности. Препоръчвам! Бих пътувала отново с Комфорт-S.
Екскурзията до Истанбул беше страхотна!Организацията беше много добра.Видяхме изключително красиви места.Информациятя за забележителностите беше поднесена на много високо ниво.Препоръчвам!Бих отишла отноно с Комфорт-S.
Пловдив, Център, ул. 11-ти Август 5, офис 5 (над Пицария LAB, срещу Каменица стълбите) преди 3 месеца  ·  · Подкрепям това мнение!
Екскурзията до Истанбул през Май беше невероятна. Успяхме да се насладим на прекрасния град и неговите забележителности, благодарение на изключителния професионализъм на Пламен Павлов. Информацията за историята, културата и бита бяха на академично ниво и цялостното ни впечатление е прекрасно. Препоръчвам на всички да преживеят Истанбул с Комфорт-S.
Пловдив, Център, ул. 11-ти Август 5, офис 5 (над Пицария LAB, срещу Каменица стълбите) преди 4 месеца  ·  · Подкрепям това мнение!
Покажи още ревюта
За 2962 дни публикувахме 135895 оферти, които се разграбиха
6 366 637 пъти, спестявайки 133 277 04796 лв на 554 672 грабомани!