Невероятно изживяване, надхвърлящо очакванията ми! Усещането да преливаш от енергия - вълшебно! Гери, сърдечно ти благодаря за всичко! Късмет и до нови срещи
Гери е страхотен професионалист и човек, зареждащ с позитивна енергия. Покупката на ваучерите за рейки терапия беше едно от най- добрите решения, които съм вземала напоследък. Много препоръчвам! Ефектът след всяка терапия е все по- голям от предишната- усеща се едно цялостно успокоение. Благодаря!
Страхотен позитивизъм и професионализъм! Определено ще посетя отново!
-Страхотно отношение.
-Голям професионализъм.
-Приятна обстановка.
Бих отишъл отново и бих препоръчал.
Невероятно позитивен и жизнерадостен човек! Предава своята слънчева енергия!
много ми хареса с удоволствие ще отида пак Момичето което прави терапията е с голям опит
Ако скоро не сте срещали усмихнат,лъчезарен и то напълно непознат човек,посетете клуб First Step.Там ще ви посрещне Гергана с ароматен чай,ще ви зареди с позитивна енергия и други вълшебства,а за довиждане ще ви изпрати с топла прегръдка и халва!
Благодаря ти Гергана!
Много съм доволна!Мастер Гери Горанова е много светъл, добронамерен човек с положителна енергия, а Рейки терапията която прилага, те кара да се почувстваш релаксиран и в хармония. Препоръчвам!
Клуб First Step е място, на което ще направя и third step, защото second вече имаше. Рейки-мастер Гери Горанова е абсолютен професионалист, което проличава още на вратата. Бих казал, че е адепт в своята област. Посещенията си заслужават заради качеството на услугата.
Направете го заради себе си!
Покажи още ревюта
За 2870 дни публикувахме 128687 оферти, които се разграбиха
6 115 221 пъти, спестявайки 129 760 93934 лв на 538 334 грабомани!