Много съм доволна!Мастер Гери Горанова е много светъл, добронамерен човек с положителна енергия, а Рейки терапията която прилага, те кара да се почувстваш релаксиран и в хармония. Препоръчвам!
Клуб First Step е място, на което ще направя и third step, защото second вече имаше. Рейки-мастер Гери Горанова е абсолютен професионалист, което проличава още на вратата. Бих казал, че е адепт в своята област. Посещенията си заслужават заради качеството на услугата.
Направете го заради себе си!
Благодаря на Гергана Горанова за отделеното време ,разбирането и професионализма! Терапията е уникална и индивидуална!Почувствах успокоение и релаксация !Научих ценни уроци за себе си и живота!Желая много успехи и приятели!
Много сме доволни от терапията и от отношението на Гери!
Благодарим и сърдечно аз и майка ми! Пак ще отидем !
Приятно изненадан и изключително доволен съм от отношението на Мастер Гергана Горанова. С много желание, ентусиазъм, отдаденост тя ползва своите знания и умения, за да помага на хората по един малко познат у нас метод. Желая ѝ успех!
Уникално отношение на Рейки Мастърката, много внимателна, грижовна и изчерпателна. Много отдадена на мисията си да помага на другите. От терапията разбрах много, за моите аспекти от живота и над какво да се концентрирам. Благодаря много за отделеното време и усилия. Силно препоръчвам!
Благодаря на Гери за професионализма и отдадеността. Благодаря за отделенето време и факта, че научих много за себе си и моят вътрешен свят!
За 2788 дни публикувахме 121596 оферти, които се разграбиха
5 890 967 пъти, спестявайки 126 476 05737 лв на 524 918 грабомани!