Кинг Травел ООД е утвърдена туристическа компания, с вътрешен, входящ и изходящ туризъм като основен бизнес. Като регистриран туроператор и агент можете да бъдете сигурни, че Вашата почивка е в сигурни ръце.

В началото, чрез професионалния подход на нашия екип, Кинг Травел успя да се превърне в основен партньор на много фирми от Европа и Азия. В последствие компанията натрупа добра репутация, което ни позволи да придобием конкурентност. Компетентността на екипа , надеждност и най-добри цени правят Кинг Травел предпочитан партньор за индивидуални и фирмени клиенти, туроператори и организацията на групови мероприятия

Ние сме туристическа компания предлагаща широк спектър от услуги в областта на туризма. Специализирани сме в осигуряването на изгодни почивки и отлично обслужване на клиентите. Можете да се доверите на нас, за да ви предложим широка гама от възможности за пътуване на достъпни цени. Изберете нашите All Inclusive туристически пакети и last minute оферти, луксозни уикенди, ски почивки, круизи, SPA и уелнес почивки и много други интересни предложения.

Развитието на технологиите е приоритет за нас затова нашият софтуер е в крак с последните новости в резервационните и онлайн резервационни системи. Нашата резервационна система ни позволява да се свържем със софтуера на всяка една резервацинна система чрез API. Това дава възможност на клиентите ни за по-ефективен и лесно достъпен начин да закупят онлайн продуктите на Кинг Травел, както и услугите на нашите партньори.

Кинг Травел участва в Grabo.bg от 05 Юли 2014

Прочети още
Други популярни оферти
Дениз Травел
Топ цена:
2400лв
на човек
Еднодневна екскурзия до Крушунските водопади, Деветашката пещера и Ловеч
Крушунски водопади, Деветашка пещера, Ловеч
22 грабнати
Ресторант Симона -40%
Цена:
860лв
14.30лв стойност
40% отстъпка
Глобул Турс
Топ цена:
2800лв
на човек
Глобул Турс
Топ цена:
3400лв
на човек
Глобул Турс
Топ цена:
2600лв
на човек
Бо-Клима -77%
Цена:
699лв
30лв стойност
77% отстъпка
Oще подобни места
Best Western PLUS Premium Inn Слънчев бряг
4.3
Хотел Avenue Deluxе Слънчев Бряг 8240
4.0