Автор на програмата "Градски Дебелариум" и основен инструктор е кинезетерапевт Калоян Колев.

Професионалната му кариера започва през 1995г като инструктор по кунг-фу в Добрич. Същата година той става републикански шампион в спортно- състезателните двубои на Националния шампионат по У-шу в Стара Загора.

През 1996г Калоян Колев постъпва в Национална служба "Вътрешни Войски", завършва курс за инструктор по "оперативно джудо и карате" и води обучението по СРБ на целия състав до юли 1997г.

През есента на същата година е приет в ЮЗУ " Неофит Рилски", Благоевград, специалност Кинезитерапия. През 2000г става вицерепубликански шампион по кик-бокс.

През юли 2001г се дипломира успешно и веднага започва работа в "Дебелариум Мефисто" в град Трън. Още в началото започва да разработва и налага своята методика. През май 2004г взема участие в Международния симпозиум "Затлъстяване и съпътстващи заболявания" в курортен комплекс "Албена" под ръководството на проф. Иван Топузов. През юни същата година е делегат на четвъртия конгрес на "Асоциацията на Кинезитерапевтите и Рехабилитаторите в България". Изнесеният от него доклад на тема "Комбинирана кинезитерапевтична програма за отслабване" предизвиква всеобщ интерес. Общото събрание на конгреса го избира за член на Управителния Съвет на Асоциацията, където членува и до днес.

През есента на 2004г записва магистратура по "Здравен мениджмънт" в Медицински Университет, Варна.

В началото на 2005г е поканен да изготви и реализира своя методика за борба със затлъстяването за център "Диели"-1 в с. Рударци. От март до октомври 2005 г. неговата програмата за релакс и редукция на теглото дава отлични резултати.

В края на месец ноември е открит център "Диели"-2 в хотел "Париж", гр. Балчик. В този проект кинезитерапевт К. Колев проявява мениджърските си умения, като събира екип, който лично обучава и развива дейноста на центъра до юли 2006 г. Същия месец той успешно защитава дипломната си
работа и става магистър по "Здравен мениджмънт".

Започва да развива частната си практика и да подготвя самостоятелна програма за отслабване и профилактика на обездвижването.
Прочети още
Най-нови оферти от Калоян Нов Силует:
-50% "Градски Дебелариум" в София - за 25лв на ден
"Градски Дебелариум" в София - за 25лв на ден
Цена: 25лв
50лв
·Грабнати ваучери11 · Грабомани закупили офертата2 · Преглеждания на офертата9662
Дата на стартиране на офертата24.08.2011г · Офертата се е промотирала 2 дни2
Други популярни оферти
Студио Ivy Lounge -53%
Цена:
700лв
15лв стойност
53% отстъпка
SunClinic -33%
Цена:
2000лв
30лв стойност
33% отстъпка
Възстановителен център Кинезио -50%
Цена:
4000лв
80лв стойност
50% отстъпка
Масаж на цяло тяло по избор
Възстановителен център Кинезио·кв. Иван Вазов
5 грабнати
SunClinic -50%
Цена:
12500лв
250лв стойност
50% отстъпка