Отзиви от клиенти за Стоматологичен кабинет Антонио - Дент:
отново давам своята оценка 5 звезди вече и на любимият ми зъболекар приятел и приятен за всичко.
Учудвам се на високия рейтинг, който има. Никога до сега не съм имала болка при почистване на зъбен камък. Беше като касапница! Прави почистването с инструменти, причинява ужасна болка и чак ти се кара като се оплачиш. Не бих повторила!
3 дена ме болеше устата след това. Наговори ми едни врели некипели, че имам 10 кариеса и трябва да ми ги оправи с неговите невероятни висококачествени пломби по 100лв едната, естествено отидох на второ мнение и се оказа, че зъбите ми са в перфектно състояние!
Gogo G 5
Добър и внимателен и ти дава съвет как да се грижиш за зъбите!
Чудесно обслужване! Освен красива усмивка, получих насоки и съвети относно оралната хигиена! Спечели ме!
Страхотно! Този човек не само ми върна красивата усмивка, но и ми даде много ценни съвети как да я поддържам. Силно препоръчвам! Ще го посетя отново!
F.S.S. 5
Купих ваучери за цялото ми семейство, очаровани сме от перфектната услуга, коректното и внимателно отношение! Отново ще се върнем, когато ни се наложи да ползваме зъболекарски услуги! ПРЕПОРЪЧВАМ!
Днес закупих ваучер от Grabo ,запазих си час и посетих кабинета на д-р Алхаджар.Изключително съм доволна от вниманието и свършената услуга.Дори съпругът ми смята,че наистина д-р Алхафжар заслужава да напиша тези редове-Балгодаря Ви Докторе!!!Успешна Година!!!.г-жа Янева
Освен качествен преглед получих и съвети за орална хигиена.Самият преглед беше професионално извършен.Въпреки моето инфантилно поведение,на зъболекарския стол, Д-р Антонио подходи професионално и внимателно,като ми обесняеаше всяка стъпка и всяка манипулация!
Покажи още ревюта