Отзиви от клиенти за Стоматологичен кабинет Антонио - Дент:
Много добър.Внимателно работи!
За първи път срещам такъв зъболекар😊Много внимателен и обеснява всичко много подробно.Моята дъщеря е много очарована от д-р Алхаджар😊Имаше проблем на два предни зъба за които до сега нито един доктор не ни каза,че може да се направи такава манипулация.Благодаря ви докторе,че върнахте усмивката и!
Много бърза и безболезнена процедура. Страхотно отношение и много полезни съвети за устна хигиена. Със сигурност ще посетя кабинета отново!
Закъснях с даването на отзив - не можех да вляза в профила си доста време.Изключително внимание към детайла, обясняваше всяко действие, което извършва. Даде ми съвети, след които до ден днешен съм изключително доволна. Внимателно почистване с ултразвук. Дойде в почивен ден по моя молба. Препоръчвам!
Благодаря на д-р Алхаджар. Прекрасно обслужване, дава съвети и е изключително любезен!
Направи ми лошо впечатление хигиената на първо място, работи се без ръкавици, нямаше вода за изплакване на устата. Вече седмица след манипулацията имам болки, когато се храня. Не бих го посетила отново.
Останах,много доволен от доктора,внимателен и учтив.
Много грубо почистване разби ми венците. Не са пръв път махам зъбен камък. Никога няма да отида при този грубия. И не с машината с която се чисти по принцип,а ме запука с нещо като пинсета между зъбите ужас ужас....
Стара апаратура и инструменти. Лоша хигиена в кабинета. Доктора с мръсно работно облекло, работи без маска и ръкавици. Използва всякакви стоматологични инструменти, но не и ултразвук. Грубо отношение и работа. Съжалявам, че не прочетох коментарите до край и се подведох.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)