Мръсен , остарял хотел със скъсани тапети и много зле бани. В коридора на стаята нямаше осветление. Вратата на банята беше с мухъл и не можеше да се затвори.
Не оправда очакванията ни за съжаление.
Искам да изкажа моята благодарност на целия екип на хотел Перун ,които направиха престоя ми в хотела истинско удоволствие.Много любезен персонал, вкусна храна, чистота и spa.Докато има такова професионално отношение има надежда за българския туризъм.
ВСИЧКО беше под всякаква критика!! Никога не ходете там, освен ако не желаете да пропилеете парите, времето и настроението си!
Страхотен хотел , перфектно обслужване и вкусна храна.
Прекрасно място за почивка и релакс.Чисти стаи, чисто и поддържано спа.Разнообразна и вкусна храна.Учтив и любезен персонал.
Уютно, чисто, топло и вкусна храна
Изключително разочарована от отношението на рецепцията,трябваше да търсим ние персонала,за да може да се настиним изключително крив персонал ! За 3 дни никой не дойде да смени чаршафите ни в стаята ,нито да почисти .Единсвено останахме доволни от храната и персонала в ресторанта и СПА процедурите .
Хотела е много добре отоплен, храната е вкусна. Персонала е много любезен, бихме дошли отново.Единствено има нужда от леко освежаване.
Покажи още ревюта