Отзиви от клиенти за Хотел Орфей****, Банско:
Всички оферти
Добра локация, вкусна и разнообразна храна, доволни сме.
Не отговаря на 4 звезди. Добре си починахме, но диванчето за детето беше до прозореца и през нощта не можехме да проветряваме. Басейнът има нужда от почистване, но пък е топъл. Храната беше вкусна, но нямаше разнообразие. Фитнес уредите са за ремонт. Сауните са перфектни. Детската стая има нужда от освежаване и зареждане с играчки. Има външна детска площадка и поляна, а и парка е близо, прекрасно е за семейства с деца. Като цяло си изкарахме много добре, най-доволно е детето.
Платихме за двойна луксозна стая - кое беше луксозното така и не разбрах. Децата бяха настанени на разтегаем диван, на който всяка част беше на различно ниво-твърдо,неравно и неудобно за спане. Спалнята за нас се сътоеше от два отделни матрака-пак всеки на различно ниво.
Най-големия минус се оказа басейна - бяха изсипали толкова препарати, че на едното ми дете кожата на лицето се зачерви и обели, а двете почнаха да кашлят ужасно до задушаване. Клепачите им се надуха и няколко часа очите сълзиха
Много сме доволни! Идеално място за семейства с деца.
Плюсове: Много добро разположение на хотела - до парка и дендрариума. Близо до центъра. Има голям паркинг.
Служителите на рецепцията и в ресторанта са любезни, експедитивни и се стараят да помогнат.
Минуси: Хотелът се пълни много, за съжаление много гости не си дават сметка, че те или децата им са доста шумни и пречат на останалите.
Няма достатъчно солници, няма розе. Само един вид супа - с месо. Вегетарианците са ощете
Хотела е замислен добре. Ако изключим мухъла в баните, почти никаквата поддръжка във времето и съответно амортизирана сграда и бедното меню в ресторанта може да се каже, че става. Количествата храна също не са достатъчни, първите имат избор, за останалите - каквото е остане. Поздравления за готвача им - готви прекрасно. За съжаление обикновенно местното ястие е кебапчета/кюфтета от супермаркета. Готвеното е много добро, но свършва бързо.
Много ни хареса хотела.Обслужването беше на ниво. Поддържа се добро ниво на Чистотата в стаята и в басейна. Храната може да бъде една идея по-разнообразна иначе беше вкусна.
Чисти стаи,водата беше добре в басейна ,организацията за програмата не беше добре огранизирана и храната не беше нищо особено. В офертата имаше алкохол, но не пишеше ,че е само за по 1чаша. Искаха да си платиш допълнителоно. Като цяло си изкарахме добре, ресторантът беше хубав!Препоръчвам!
Хотелът е с прекрасно разположение, хората от персонала са мили, но базата е в окаяно състояние! All inclusive- нищожен и жалък!!!
Покажи още ревюта
За 2970 дни публикувахме 136559 оферти, които се разграбиха
6 389 177 пъти, спестявайки 133 582 16853 лв на 555 871 грабомани!