Много съм доволна! Цвети има златни ръце и е голям специалист. Освен това е много приятна, положителна и интелигентна. Със сигурност ще я посещавам всяка седмица. Удоволствието след терапията е вълшебно.
Gem 5
Добър масаж и любезно отношение.
Самият масаж е точков: т.е., не очаквайте класически масаж на цялото тяло. Но ефектът при мен бе поразителен: още от следващия ден пролетната умора бе преодоляна и тонусът ми бе подобрен, за мое голямо учудване. Препоръчвам на хора, които са уморени, страдат от болки и са под прекомерен стрес.
Благодаря за магнетичният масаж! Цветелина е с лечебни ръце! Обстановката беше предразполагаща за релакс и максимално отпускане. Музиката подходяща.
Silvia 5
Дамата е страхотен професионалист. По време на масажа, се чувствах прекрасно, но най-хубавото е че ефектът продължава и дни след това.
Ще се възползвам от услугите й отново.
Любезно, внимателно отношение💯
Впечатлена съм от този масаж, защото за първи път отидох и останах много доволна. Горещо препоръчвам да отидете, защото ще се почуствате прекрасно не само от него, но и от отношението на Цветелина, която е невероятна! Аз лично ще продължа да ходя.
Тотално разочарование. Събличаш се лягаш на масата , девойката те натиска с пръсче 2 пъти по гърба и изчезва в другата стая за 5 -7 мин., връща се пак те натиска 2 пъти по кракът и пак изчезва. НЕ ИЗДЪРЖАХ.Облякох се и без да си искам парите си тръгнах.
Покажи още ревюта