Холистичен център Метатрон предлага:
Неинвазивна NLS диагностика на цялостното състояние на вашето тяло с апаратура Metatron Hunter най-ново поколение NLS и 8 D LRIS, създадени от Институт за практическа психофизика , която позволява проследяване на всякакви състояния в тялото чрез промени в характеристиките на вълната на тъкан, отделни клетки, хромозоми и дори отделни ферменти и хормони. Системите за нелинеен анализ (NLS) са най-модерните информационни технологии, налични през този век и могат да се считат за най-забележителното постижение на съвременната естествена наука. Metatron Hunter диагностицира жизнените функции на системите и органите в тялото на човека засичайки взаимовръзките и честотите излъчвани между тях. Всеки орган и всяка клетка имат свои отличителни трептения, които се съхраняват в паметта на компютъра и могат да бъдат показани на екрана като графика, която представлява условията за обмен на информация между органа (тъканта) и околната среда. Всеки патологичен процес също има своя собствена отличителна графика, съхранена в паметта на компютъра с всички прогресивни етапи, показани с възрастта, пола и други вариации. След отчитане на честотните характеристики на изследвания биологичен обект, системата сравнява степента на тяхното спектрално сходство със здрава и патологично засегната тъкан или инфекциозни агенти, за да получи най-близкия патологичен процес или тенденция Апаратът разполага със закодирани точни референтни стойности на честоти на абсолютно здрави клетки, тъкани и органи, считано от Световната Здравна Организация. Разликата между тях, както и съвпадението на патологични такива, дава точна оценка на състоянието ви.

Биорезонансното изследване има следните предимства: неинвазивно е, с висока точност, максимално бърз резултат, ефективно е, защото с негова помощ може да се определи нарушението още на доклиничен етап, няма противопоказания и е напълно безопасно за организма.

Друга прекрасна възможност, предлагана от NLS-анализа, е лекарственото тестване. Системата за разследване дава възможност да се определи съвместимостта на вашия организъм с медикаменти,
билки, препарати, които приемате. За целта е необходимо да ги носите.

Методът на информационната терапия МЕТА ТЕРАПИЯ е по-нататъшно решаване на проблема за възстановяване на нормалното функциониране на организма VEGETO TEST позволява тестването на лекарства, хранителни добавки, билки и др. , които биха подобрили състоянието

Център Метатрон е с холистична насоченост. Тук разглеждаме човек като съвкупност от ум, тяло и дух. Нашият опит, знания и най-съвременна апаратура позволяват да завършим цикъла от диагностика на енергийно и физическо ниво, до терапия! Нашата цел е да познаете себе си по-добре и да намерите отговори на въпросите, свързани с Вашето енергийно и физическо здраве, за един по-пълноценен живот! Апаратурата в центъра е от най-висок клас и е ертифицирана съгласно стандартите на ЕС, а нашите квалифицирани специалисти в областта на NLS биорезонанс технология, извършващи диагностика, анализ и мета терапии, постоянно обогатяват своите знания, така че да разчитат правилно информацията за Вас.

Холистичен център Метатрон участва в Grabo.bg от 21 Юли 2021

Прочети още
Най-нови оферти от Холистичен център Метатрон:
-50% Биорезонансна диагностика на орган или на целия организъм, или метатерапия с апаратура Metatron Hunter
Биорезонансна диагностика на орган или на целия организъм, или метатерапия с апаратура Metatron Hunter
Цена: 7.50лв
15лв
·Грабнати ваучери6 · Грабомани закупили офертата3 · Преглеждания на офертата681
Средна оценка за офертата от 1 ревю.
5.0
Отзиви от клиенти:
Други популярни оферти
Фото и видео студио Валентo -54%
Цена:
800лв
17.50лв стойност
54% отстъпка
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)