Холистичен център ДНК-Любов е прохождащ център за психологическа подкрепа и превенция към психичното здраве представляван от Калоян Божанов. Мисията на Калоян и центъра е да спомогнат за премахване на сгигмата, срама и притеснението към психологическата превенция и помощ в България. През пролетта на 2020г. след ситуацията с COVID 19 се доуформи идеята и за приложение и платформа за психично здраве - ДНК-Любов Premium App, която Калоян и центъра финансират и създават и е
вече налично в Google Play и App Store.

Калоян Б. Божанов - мъж, който променя статуквото в България, че мъжете е срамно и неестествено да работят за своето психично здраве и да стават цялостни и много по-успешни във взаимоотношенията, бизнеса и живота си. Помага на мъже, жени и младежи да живеят по-свързани със себе си и своите ценности, приоритети и всички техни силни страни, да живеят и изкарат техния човешки личностен потенциал. Вярва, че човек може да постигне онова, за което мечтае, стига да освободи всичко ненужно и болезнено от плещите си и да разгърне вътрешния си ресурс и това, за което е роден. Завършва магистърска степен по "Психология" във Великотърновски университет Св. Св. "Кирил и Методий" през 2018г.

През 2017 - 2018г специализира в областта на трансперсоналната психология, в частност метода "Фамилни Констелации", който използва в индивидуална и групова терапия. През 2018г изучава и преминава през супервизия и използва основно метода на американския лекар д-р Артур Янов за работа с травматични събития от детството, свързване с вътрешното дете и човешкия
творчески потенциал - "Primal Therapy", през който е преминал и самия Джон Ленън през 1970г като своя лична трансформация. Използва още техники на себеанализ и рефлексия, медитация, метода "Епигенетични Лечебни Цикли" от д-р Брус и Джоан Дю от Нова Зеландия, за който се сертифицира като преподавател и Инструктор през 2019г, а от ноември през същата 2019г преминава през индивидуален трансформиращ кореспондентски курс на именития проф. Христо Гешанов, работил с Юрий Гагарин и с огромен принос към съвременната психология, физика, космонавтика и още множество области на човешкото познание.

Има над 500 часа консултативна работа с клиенти - мъже, жени, деца и юноши от цяла България, Европа и Америка. Лектор и водещ на събития от 2016г до днес, като през 2017г е сред участниците на първата TEDxPlovdiv конференция. През 2017г работи с деца с аутизъм и синдром на Даун като доброволец в НУ "Цани Гинчев" - гр. Лясковец. През учебната 2019 - 2020г работи като училищен психолог в училището, в което завършва средното си образование в родния си град Павликени. Именно работа му с децата и юношите е неговият най-голям стимул и мисия за развитие на човешкия потенциал и безграничните възможности на личността.

Областите му на работа са: междуличностните отношения, партньорството и взаимоотношенията в двойката, разгръщане на личностния творчески потенциал на зрели хора, юноши и деца, родовата принадлежност и моделите от семейната съвест, панически атаки и депресивни състояния, изграждане на полезни навици и житейска промяна.

Създател на приложението за психологическа превенция и житейска промяна - ДНК-Любов Premium App.

Ценител на малките радости от живота, своето семейство, танците, артистичните прояви и красивите места и култури. Мечтател и просто човек.

Холистичен център ДНК-Любов участва в Grabo.bg от 21 Октомври 2020

Прочети още
Най-нови оферти от Холистичен център ДНК-Любов:
Онлайн консултация с психолог - индивидуална или за двойка
Онлайн консултация с психолог - индивидуална или за двойка
Топ цена: 24.90лв ·Грабнати ваучери1 · Грабомани закупили офертата1 · Преглеждания на офертата290
Дата на стартиране на офертата27.10.2021г · Офертата се е промотирала 28 дни28
Онлайн консултация с психолог - индивидуална или за двойка
Онлайн консултация с психолог - индивидуална или за двойка
Топ цена: 19.90лв ·Грабнати ваучери10 · Грабомани закупили офертата6 · Преглеждания на офертата1249
Дата на стартиране на офертата02.06.2021г · Офертата се е промотирала 148 дни148 · Средна оценка за офертата от 1 ревю.
5.0
Онлайн консултация с психолог - индивидуална или за двойка
Онлайн консултация с психолог - индивидуална или за двойка
Топ цена: 19.90лв ·Грабнати ваучери12 · Грабомани закупили офертата9 · Преглеждания на офертата1404
Дата на стартиране на офертата02.08.2021г · Офертата се е промотирала 86 дни86 · Средна оценка за офертата от 1 ревю.
5.0
Виж всички оферти
Отзиви от клиенти:
Georgi 5
Страхотен човек и изключителен професионалист. Препоръчвам го.
Страхотен, препоръчвам определено ще посетя отново
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)