Онлайн консултация с психолог - индивидуална или за двойка, от Холистичен център ДНК - Любов

Онлайн консултация с психолог - индивидуална или за двойка

Ако сте изправени пред житейска промяна или кръстопът, поддържате токсични взаимоотношения, в които сте заседнали от години, или просто имате нужда потенциалът и силните ви страни да разцъфтят - доверете се на Холистичен център ДНК-Любов!

Онлайн консултация с психолог:

Варианти на офертата:
Индивидуална (50 минути) 19.90 лв Грабни
За двойка (50 минути) 39.90 лв Грабни
Ето какво казва Калоян Божанов
Ще нарека Мария героинята, за която ще ти разкажа.

Тя е събирателен образ на всички жени, които са се обръщали към мен за помощ и подкрепа.

Защо тя идва при мен и какво иска?

Мария е добър човек, всеотдайна, вътрешно - душeвно красива и емпатична, отдадена, силна и самоотвержена, жена, която не прави нещата наполовина, а дава всичко от себе си за нещата, които са истински важни за нея. Тя гори със страст във всяка област в живота си, но най-много й липсва реципрочното, удовлетворяващо и уважително партньорство, в което се дава и получава равнопоставено и в което тя се чувства подкрепена, разбрана и наистина ценена от своя партньор, точно това, което дава към него и очаква да получи в замяна.

Къде е проблемът на Мария?

Срамът и страхът какво ще кажат хората или близките, ако си тръгне от токсичните взаимоотношения, в които се намира. Вината, че не се е справила, макар за партньорството да не е отговорна само тя, защото отговорността е винаги по равно. Смазването и обезценяването от страна на човека, с когото е в момента, навикът и същността й на емпат и човек, отдаващ любов и поставящ другия и взаимоотношенията на първо място, а себе си… себе си почти винаги в края на редицата от важни неща.

Болката, че ще остане сама, страхът че няма да се справи, огорчението и набитото вярване, че не е достатъчно добра за пълноценни отношения или вътрешната й несигурност и ниска самооценка, че може да има достойно и уважително партньорство.

Какво се случи?

Мария преодоля стигмата, че е срамно да работиш с психолог и че си луд, за да го правиш, и направи първата крачка.

Как стана това?

Разкъсващата болка я подтикна към първата крачка, защото не можеше повече да търпи токсичността на отношенията си.

Дори по-скоро вътрешното й желание да бъде онази независима жена, която не се страхува, която вярва и цени себе си, която знае, че заслужава онова, което отдава в своите партньорски отношения.

Разбирам Мария, защото преживях подобни взаимоотношения, които ме обърнаха с хастара. Именно затова не спирам да работя с жени и мъже като нея, които са забравили, че за да има уважение и споделеност в партньорството, на първо място те трябва да знаят как да уважават, подкрепят и обичат себе си, за да може и човекът до тях да е огледало на това, което те самите правят към себе си.

И бях полезен на Мария от позицията на психолог с над 1000 часа консултативна практика и обучения в методите "Фамилни констелации" и работа с вътрешното дете и детски травми (Primal Therapy). Повече за моята биография можеш да прочетеш тук - https://kaloyanbozhanov.com/kaloyan-bozhanov/

Какви стъпки предприехме, за да постигнем #желаното удовлетворяващо партньорство от нея?

• Анализирахме какво се случва с емоционалността й в момента и стабилизирахме страховете, болката, срама, вината и всички други негативни последици от токсичността на отношенията й.

• След това започнахме работа за нейната самооценка, вътрешна стойност, вяра в нейните качества, умения, силни страни и свързването с уважението и любовта към нея самата.

Ако и ти искаш да излезеш от порочния кръг на токсичните взаимоотношения както Мария, в които си попаднала, можеш да попълниш анкетата и да насрочим час за безплатно опознавателно интервю.

Към анкетата - https://bit.ly/ОпознавателноИнтервюсКалоянБожанов

Рискът, който можеш да поемеш, е само рискът да останеш в токсичността, а рискът с мен е да успеем заедно да преминем към едно ново случване на твоето отношение и поведение към теб и съответно - качеството на взаимоотношенията ти.

Клиентите, минали по този път, са вече в щастливи бракове, с деца и партньори, които ги уважават и ценят. Живеят своята мечта.

Ако вече си готова, можеш да запазиш час за консултация - тук - https://superdoc.bg/lekar/kaloyan-bozhanov

Мария вече живее своята мечта, като от съкрушената, депресирана, тъжна и изтощена жена, днес е онази емпатична, отдадена, силна и самоотвержена жена, която не прави нещата наполовина, а дава всичко от себе си за нещата, които са истински важни за нея. Тя обаче вече не прави компромис със своите стандарти, тя знае коя е и какво може, познава себе си, своите ценности, силни страни, умения и качества и уважава и обича себе си и като награда партньорът до нея също го прави.

Искаш ли да бъдеш следващата Мария?

Свържи се с мен и да започваме.

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 2 Август до 30 Ноември 2021г.
  • С предварително запазен час на: 088 52* **** (покажи), като се уточни начина на виртуалната връзка - чрез Viber, Whats up, Skype, Messenger, Zoom.
  • При закъснение с над 15 минути за консултацията, ваучерът се счита за използван.
  • Записан час може да бъде променен най-късно до 24 часа предварително.
  • Офертата важи само за нови клиенти.
  • Всеки клиент може да ползва до 2 ваучера за себе си.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Задай въпрос

Осигурено от Холистичен център ДНК - Любов

Холистичен център ДНК-Любов е прохождащ център за психологическа подкрепа и превенция към психичното здраве, представляван от Калоян Божанов. Мисията на Калоян и центъра е да спомогне за премахване на сгигмата, срама и притеснението към психологическата превенция и помощ в България. През пролетта на 2020г след ситуацията с COVID 19 се дооформи идеята и за приложение и платформа за психично здраве - ДНК-Любов Premium App, която Калоян и центърът финансират и създават и е вече налично в Google Play и App Store.

Калоян Божанов е създател на приложението за психологическа превенция и житейска промяна - ДНК-Любов Premium App. Мъж, който променя статуквото в България, че мъжете е срамно и неестествено да работят за своето психично здраве и да стават цялостни и много по-успешни във взаимоотношенията, бизнеса и живота си. Помага на мъже, жени и младежи да живеят по-свързани със себе си и своите ценности, приоритети и всички техни силни страни, да живеят и изкарат техния човешки личностен потенциал. Вярва, че човек може да постигне онова, за което мечтае, стига да освободи всичко ненужно и болезнено от плещите си и да разгърне вътрешния си ресурс и това, за което е роден.

Завършва магистърска степен по "Психология" във Великотърновски университет Св. Св. "Кирил и Методий" през 2018г. През 2017 - 2018г специализира в областта на трансперсоналната психология, в частност метода "Фамилни Констелации", който използва в индивидуална и групова терапия. През 2018г изучава и преминава през супервизия и използва основно метода на американския лекар д-р Артур Янов за работа с травматични събития от детството, свързване с вътрешното дете и човешкия творчески потенциал - "Primal Therapy", през който е преминал и самия Джон Ленън през 1970г. като своя лична трансформация. Използва още техники на себеанализ и рефлексия, медитация, метода "Епигенетични Лечебни Цикли" от д-р Брус и Джоан Дю от Нова Зеландия, за който се сертифицира като преподавател и Инструктор през 2019г, а от ноември през същата 2019г преминава през индивидуален трансформиращ кореспондентски курс на именития проф. Христо Гешанов, работил с Юрий Гагарин и с огромен принос към съвременната психология, физика, космонавтика и още множество области на човешкото познание.

Има над 500 часа консултативна работа с клиенти - мъже, жени, деца и юноши от цяла България, Европа и Америка. Лектор и водещ на събития от 2016г до днес, като през 2017г е сред участниците на първата TEDxPlovdiv конференция. През 2017г работи с деца с аутизъм и синдром на Даун като доброволец в НУ "Цани Гинчев" - гр. Лясковец. През учебната 2019 - 2020г работи като училищен психолог в училището, в което завършва средното си образование в родния си град Павликени. Именно работа му с децата и юношите е неговият най-голям стимул и мисия за развитие на човешкия потенциал и безграничните възможности на личността.

Областите му на работа са: междуличностните отношения, партньорството и взаимоотношенията в двойката, разгръщане на личностния творчески потенциал на зрели хора, юноши и деца, родовата принадлежност и моделите от семейната съвест, панически атаки и депресивни състояния, изграждане на полезни навици и житейска промяна.

Ценител на малките радости от живота, своето семейство, танците, артистичните прояви и красивите места и култури. Мечтател и просто човек.

Офертата е осигурена от ХОЛИСТИЧЕН ЦЕНТЪР ДНК-ЛЮБОВ ЕООД, ЕИК: 205647157 (Холистичен център ДНК - Любов).
Онлайн консултация с психолог - индивидуална или за двойка
Топ цена: 1990лв Грабни ваучер
9грабнати ваучера

Още за разграбване:

Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга 088 52* **** (покажи) www.kaloyanbozhanov.com Понеделник - Петък: 11:00 - 18:00ч
Отзиви от клиенти (1)
Страхотен, препоръчвам определено ще посетя отново
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)