Онлайн консултация с психолог - индивидуална или за двойка, от Холистичен център ДНК - Любов

Онлайн консултация с психолог - индивидуална или за двойка

Не можем да се видим максимално обективно отстрани и не сме чародеи, за да си помогнем в абсолютно всичко сами! Ако усещате, че имате нужда от помощ да намерите ресурсите си, от направляване в по-работещи модели на поведение - доверете се на Холистичен център ДНК - Любов!

Онлайн консултация с психолог (50 минути):

Варианти на офертата:
Индивидуална 19.90 лв Грабни
За двойка (50 минути) 39.90 лв Грабни

Ето какво каза Калоян Божанов:

Прочети още

Условия на офертата:

  • Валидност на ваучера: от 2 Юни до 30 Септември 2021г.
  • С предварително запазен час на: 088 52* **** (покажи), като се уточни начина на виртуалната връзка - чрез Viber, Whats up, Skype, Messenger, Zoom.
  • При закъснение с над 15 минути за консултацията, ваучерът се счита за използван.
  • Записан час може да бъде променен най-късно до 24 часа предварително.
  • Офертата важи само за нови клиенти.
  • Всеки клиент може да ползва до 3 ваучера за себе си.
  • Всички други глобални условия на Grabo.bg
Въпроси и отговори: 1

Осигурено от Холистичен център ДНК - Любов

Холистичен център ДНК-Любов е прохождащ център за психологическа подкрепа и превенция към психичното здраве, представляван от Калоян Божанов. Мисията на Калоян и центъра е да спомогне за премахване на сгигмата, срама и притеснението към психологическата превенция и помощ в България. През пролетта на 2020г след ситуацията с COVID 19 се дооформи идеята и за приложение и платформа за психично здраве - ДНК-Любов Premium App, която Калоян и центърът финансират и създават и е вече налично в Google Play и App Store.

Калоян Божанов е създател на приложението за психологическа превенция и житейска промяна - ДНК-Любов Premium App. Мъж, който променя статуквото в България, че мъжете е срамно и неестествено да работят за своето психично здраве и да стават цялостни и много по-успешни във взаимоотношенията, бизнеса и живота си. Помага на мъже, жени и младежи да живеят по-свързани със себе си и своите ценности, приоритети и всички техни силни страни, да живеят и изкарат техния човешки личностен потенциал. Вярва, че човек може да постигне онова, за което мечтае, стига да освободи всичко ненужно и болезнено от плещите си и да разгърне вътрешния си ресурс и това, за което е роден.

Завършва магистърска степен по "Психология" във Великотърновски университет Св. Св. "Кирил и Методий" през 2018г. През 2017 - 2018г специализира в областта на трансперсоналната психология, в частност
метода "Фамилни Констелации", който използва в индивидуална и групова терапия. През 2018г изучава и преминава през супервизия и използва основно метода на американския лекар д-р Артур Янов за работа с травматични събития от детството, свързване с вътрешното дете и човешкия творчески потенциал - "Primal Therapy", през който е преминал и самия Джон Ленън през 1970г. като своя лична трансформация. Използва още техники на себеанализ и рефлексия, медитация, метода "Епигенетични Лечебни Цикли" от д-р Брус и Джоан Дю от Нова Зеландия, за който се сертифицира като преподавател и Инструктор през 2019г, а от ноември през същата 2019г преминава през индивидуален трансформиращ кореспондентски курс на именития проф. Христо Гешанов, работил с Юрий Гагарин и с огромен принос към съвременната психология, физика, космонавтика и още множество области на човешкото познание.

Има над 500 часа консултативна работа с клиенти - мъже, жени, деца и юноши от цяла България, Европа и Америка. Лектор и водещ на събития от 2016г до днес, като през 2017г е сред участниците на първата TEDxPlovdiv конференция. През 2017г работи с деца с аутизъм и синдром на Даун като доброволец в НУ "Цани Гинчев" - гр. Лясковец. През учебната 2019 - 2020г работи като училищен психолог в училището, в което завършва средното си образование в родния си град Павликени. Именно работа му с децата и юношите е неговият най-голям стимул и мисия за развитие на човешкия потенциал и безграничните възможности на личността.

Областите му на работа са: междуличностните отношения, партньорството и взаимоотношенията в двойката, разгръщане на личностния творчески потенциал на зрели хора, юноши и деца, родовата принадлежност и моделите от семейната съвест, панически атаки и депресивни състояния, изграждане на полезни навици и житейска промяна.

Ценител на малките радости от живота, своето семейство, танците, артистичните прояви и красивите места и култури. Мечтател и просто човек.

Офертата е осигурена от ХОЛИСТИЧЕН ЦЕНТЪР ДНК-ЛЮБОВ ЕООД, ЕИК: 205647157 (Холистичен център ДНК - Любов).
Онлайн консултация с психолог - индивидуална или за двойка
Топ цена: 1990лв Грабни ваучер
10грабнати ваучера

Още за разграбване:

Суши сет с 30 или 56 хапки
Цена: 20.50лв
41лв
17 грабнати ваучера
-50% Суши сет
-50% Суши сет
Виж всички оферти

Последвай Grabo.bg:

Facebook Instagram
Адрес и контакти
Онлайн услуга 088 52* **** (покажи) www.kaloyanbozhanov.com Понеделник - Петък: 11:00 - 18:00ч
Отзиви от клиенти (1)
Страхотен, препоръчвам определено ще посетя отново