Отзиви от клиенти за Холидей Бг Тур:
Всички оферти
Страхотна екскурзия! Невероятно приключение, изпълнено с нови знания, емоции и впечатления!И всичко това благодарение на прекрасните екскурзоводи - три ерудирани и търпеливи дами Елена, която съпътстваше групата през цялото време, Катя -която с толкова ентусиазъм ни разказа за аристократична Виена, и Ивелина, която в слънчева Унгария ни развеждаше и запознаваше както с Буда, така и с Пеща!Най- значимите обаче в това цялото пътешествие,бяха двата шофьори - Добрин и Марин- отговорни и внимателни!
Много сме доволни от екскурзията!
Прекрасно, отзивчиво и приятелско отношение от страна на екскурзоводката Роси и двамата шофьори.
Екскурзоводките в Будапеща и Виена бяха изключително изчерпателни в историческото представяне на градовете и споделяха любопитни факти за начина на живот на местните.
Свободното време не беше достатъчно, но това е нормално за такъв тип екскурзия, в която искаш да видиш максимално неща за кратко време.
Ще ползваме фирмата и за бъдещи екскурзии!
Предвидента програма се спазваше.Екскурзоводът Митко и шофьорите бяха организирани,отзивчиви, внимателни, както и екскурзоводката в Будапеща.Във Виена местната екскурзоводка Катя беше сприхава,груба и категорично имаше непрофесионално поведение и отношение към туристите.
Положително мнение - екскурзовода Елена беше на ниво, екскурзовода Катя във Виена също.
Отрицателно мнение - от тръгването от София автобуса закъсня с един час и не бяхме своевременно уведомени за това, хотела в Австрия беше прекалено отдалечен, за закуската чакахме на опашка.
ЯЙЗЪК,Не пътувайте с тази фирма,пълна скръб,нито си спазват програмата,нито те толерират,като човек,още с качването в рейса ни настаниха разделени,за местата където трябваше да спим в района,ние бяхме на 160 км.което пък налагаше да ставаме рано,да закусваме на бързо и 7,50ч пред рейса да се товарим,а на всичкото отгоре дете на 8 г. му взимат билети за голям.Сигурна съм че за повечето места беше безплатно,!А бе изобщо изберете си някоя друга фирма ,но с Холидей БГ-НЕ
Пътувала жена ми. Европа разбирасе е красива. Екскурсии много интересни. Само че...
Автобус е от миналия век. И беше пренатоварен с хора.
Един от водачите в прав текст предлагал на жена ми, да прокара нощ с него:)
Може ли да кажете това е допълнителни услуги?
Защо не ги споменавате в рекламата си?
Трябва да ги посочите задължително.
Цялото пърешествие беше развалено. Шофьорът я преследвал цяло време и на всякъде. Ако бях ме в друга държава, щеше да ви съдим за подобен тормоз.
Успех!
Прекрасна екскурзия! Много добра организация и много включени занимания ! Благодарим за чудесните спомени!
Посетихме Будапеща, Прага, Дрезден и Виена за периода от 26.04.2019-01.05.2019, прибрахме се със страхотни спомени и емоции. И много нови приятели! Специални благодарности на гида ни Митко, благодарим ти за търпението и перфектната организация. Благодаря на печените шофьори Марин и Орхан, никога досега не бях заспивал в автобус, но и това се случи. Не на последно място искам да благодаря на Росица Андреева за цялата предоставена информация. До нови срещи! Успех!
Здравейте,
Безкрайни благодарности и дълбок поклон пред професионализма на Митко, Ивелина, Иван и Катя и на фирмата превозвач!!! Вие превърнахте Великденските празници на семейството ми във вълшебна приказка!!! Въпреки проливните дъждове,пътуването ни до Будапеща, Прага, Дрезден и Виена 26.04 - 01.05.2019 г. бе съпътствано от слънчево настроение. Митко, Ивелина, Иван и Катя Вие бяхте нашето не залязващо слънце!!! До нови срещи !!!Бъдете живи и здрави!!!
Покажи още ревюта
За 3186 дни публикувахме 155536 оферти, които се разграбиха
6 925 882 пъти, спестявайки 141 802 08623 лв на 588 349 грабомани!