Отзиви от клиенти за Холидей Бг Тур:
Всички оферти
Много сме доволни от организацията, комуникацията с фирмата и като цяло от цялата екскурзия! Беше невероятно преживяване и със сигурност ще използваме услугите й отново!
Останахме изключително доволни от екскурзията до Будапеща, Виена и Братислава. Програмата беше добре организирана, хотелите доста прилични, екскурзоводското обслужване на ниво. Бихме използвали отново услугите на фирмата.
Екскурзията завършила днес на 22 декември Будапеща, Прага, Виена беше перфектна и екскурзоводката Веси се представи професионално и на ниво, шофьорите пълни професионалисти, винаги има за какво да се мрънка и оплаква човек но за тази цена човек вижда наистина много и самата красота на градовете би трябвало да не се обръща толкова внимание на битовизми.
Гадни хотели, груба екскурзоводка- Пролет, пестене от тол такси и аутобани, маршрути през села и паланки.. автобусите стари и неудобни
На ексурзията до Будапеща и Виена с възможност за Братислава с комфортен автобус, последният бе с наблъскани седалки, а температурата в него - около 40 градуса. Страхотен комфорт!
А в 20:30 вечерта, преди допълнителната ексурзия до Братислава ни съобщиха, че такава няма да има, защото не се събрали достатъчно хора. Никой преди това не ни е казал колко е минимумът от туристи, нито колко са се записали, но ни накараха да платим предварително за Братислaва. Крайно некоректно отношение към клиента!
Прекрасно преживяване, изпълнено с много позитивни емоции, вълшебни дестинации, но изключително непрофесионална организация. Посетихме екскурзията в периода 7-12.12.19, като представител от фирмата беше Пролет. Липса на организация, груба представителка, автобус без отоплене по маршрут Варна-София (нощен преход), никъде не бе описано че от Варна-Бургас ще се пътува с малък бус, воден от шофьор,който не говори български. В хотела в Будапещ пристигнахме с 9 часа закъснение, имахме престой 2 часа.
Изключително приятно изживяване!
Покажи още ревюта
За 3424 дни публикувахме 176 654 оферти, които се разграбиха
7 505 708 пъти, спестявайки 149 312 050 лв на 627 087 грабомани!