Отзиви от клиенти за Helios Spa хотел:
Очакванията ни бяха надминати! Любезен и усмихнат персонал, вкусно приготвена храна, редовно почистване на стаята, а плаж "Нирвана" е перфектен- какво му трябва повече на обикновения човек! Ще отидем пак!
Изключително приятно местенце!Храната е разнообразна и вкусна. Персоналът изключително мил и любезен!
Прекарахме чудесно. Перфектно съотношение между качество и цена. Бихме посетили отново.
Ваучерът не беше за мен, но този, който го използва е очарован от всичко - и от условия, и от обслужване, и от храна.... Препоръчва горещо вашите услуги.
Останахме очаровани от предложените условия !Много любезен и отзивчив персонал!Отлична храна!С удоволствие бихме посетили комплекса отново и го препоръчваме на желаещите за отдих!
Любезен и отзивчив екип. Прекрасна обстановка, чисто и приветливо навсякъде. Много вкусна и разнообразна храна. Възхитени сме. Благодарим от сърце за прекрасната възможност за истинска почивка. Горещо препоръчвам.
Todor 5
Изключително доволни от обслужването, персонала е вежлив и любезен.
Вкусна и разнообразна храна
Останахме доволни от обслужването, персонала е вежлив и любезен.
Много добре е организирано извозването от хотела до плажа и обратно.
Да се подобри хигиената в покрития басейн, имаше пясък във водата.
Лиа 2
Очаквах повече от хотел Helios Spa. Единственото хубаво - широки удобни легла. Другото: занижена хигиена, два дни нямаше топла вода, еднообразна храна, опашка за кафе, най-евтиния алкохол - уиски Pipers Clan и водка Barska, ракия нямаше, продаваше се някаква спиртна напитка, телевизор - от старите сандъци, интернет - само във фоайето, персоналът не разбираше български. Паркингът –10 лв. за денонощие. Добре, че на четвъртия ден от престоя хотелът затвори и ни преместиха в Double Tree by Hilton.
Покажи още ревюта