Перфектно обслужване. Много е внимателен д-р Германов. Препоръчвам.
Това е един коректен човек, от когото съм много доволна!
Бързо, внимателно и коректно обслужване в приятна обстановка. След шест месеца ще повторя с или без ваучер.
Д-р Германов е изключително внимателен, работи много професионално и с отлично темпо! Бях с много сериозно натрупване на зъбен камък, което принципно е за операция, но той успя чрез почистване с ултразвук да махне огромно количество, като ми даде насоки и препоръки за по-нататъшен курс на лечение!
Браво!Много съм доволна от Д-р Емил Германов.Внимателен,коректен и голям професионалист.Бих повторила и без ваучери услугиге на Германов Дентал.
Първо изчисти зъбния камак с машинка, после полира, прегледът с интероралната камера не беше нищо особено; просто вкарва камера и си гледаш устата на монитор ако искаш. мил и внимателен зъболекар. отдели внимание на всеки зъб, но нямах много наслагвания и приключих. бих ползвал пак при нужда.
Много съм доволна, бих се възползвала отново от услугите на зъболекаря.
Изключително внимателен, много добра и съвременна техника, високо ниво на хигиена! Препоръчвам!!!
simeon 5
Изключително професионално отношение, много добра работа, изключително съм доволен. Два пъти съм се възползвал от почистване на зъбен камък.
Galina 5
Страхотен стоматолог! Ако всички стоматолози имаха този западен стандарт в отношението към клиента/пациент/ щеше да е страхотно. За мен това е ИСТИНСКИ стоматолог. Благодаря ....
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)