Отзиви от клиенти за George Martin Beauty Center:
Всички оферти
Не останах доволна от подстригването. Не бих препоръчала. Обстановката е ок.
Средно качество на услугата и обслужването.
Вече няколко пъти ходя при фризьорката Гери. Страхотен професионалист! Отново бих се възползвала от тази оферта.
Офертата беше масаж на тяло, маска и пилинг за 65мин.Процедурата извърши Надежда и продължи само 40 мин. Усещаше се досадата от това, което правеше.Попитах дали ще дезинфекцира легена, в който ще мие кърпата от пилинга /в който плуваше кърпа/, за да го сваля от тялото ми и отказа да направи пилинга.
1.със стария лак ми свали и нокътя,който стана на дупки и резки.2.изряза ми ноктите с нокторезачка, след което ги 'изшкури' с доста захабена и мръсна пила, в резултат на което нямам 2 еднакви нокътя!3. гела стана неравен и на топчета. Изключително непрофесионално и пренебрежително отношение!
Непрофесионално отношение от страна и на маникюристката и на момичето, което ми изми и изправи косата. Пренебрежително отношение към клиентите със закупени ваучери, не искаха дори да ми запазят час, когато звъннах. Не съм доволна от фризьорката - напръска ме с лак от който косата ми се втвърди.
Здравейте!Искам да споделя изключително неприятното ми впечатление от маникюристката на която попагнах!През цялото време не обели една дума и гледаше все едно някой и е изял десерта!Супер апатична и без всякакво желание за работа и съответно постигнатият резултат е под всякаква критика!И ми казва:"А
Покажи още ревюта