Фирма Контракс Бс е създадена през 1994 година в гр. Бургас като дружество с ограничена отговорност.

Основна дейност на фирмата: продажба и сервизиране на компютърни компоненти; асемблиране на компютърни системи; продажба на периферни устройства (принтери, скенери, различни аксесоари и други), копирни машини, телекомуникационна техника, електронни касови апарати с фискална памет, консумативи и други. Изграждане на локални мрежи е насочена към крайните потребители (физически и юридически лица).

Компютърните системи, към които фирмата е насочила своето внимание, са главно от среден и висок клас. Не са забравили да се погрижат и за потребителите, използващи компютър в домашни условия, предлагайки широка гама от компютърни системи и аксесоари за SOHO пазара.

Освен крайни продукти, фирма Контракс Бс предлага на своите клиенти цялостни решения за компютърно и офис обзавеждане на базата на нови продукти и съвременни технологии. Тези решения комбинират лекота на използване, възможности за бъдещо разширение, висока надеждност и производителност.

Контракс Бс осигурява пълния цикъл на доставка на работещи системи за своите партньори, което включва: проектиране на системата; доставка на технически и програмни средства; инсталиране на оборудването; обучение за работа с изделията; гаранционен и следгаранционен сервиз на цялата система. На техните клиенти в гр. Бургас и извън него предлагат абонаментно техническо поддържане на цялата гама офис техника, която продават.

От 2002г са Майкрософт сертифицирани партньори. В региона представляват редица водещи фирми в областта на информационните технологии, чрез партньорите си:

DELL и Mайкрософт в партньорство с ЦАПК Прогрес ООД
NEC и Kyocera в партньорство с КОНТРАКС ООД

От 2006 година фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2000. От тогава всяка година Комплекс преминава успешно контролните одити на Bureau Veritas, а през октомври 2009 фирмата се преквалифицира по новия стандарт ISO 9001:2008.

Фирма Контракс Бс участва в Grabo.bg от 20 Август 2014

Прочети още
Най-нови оферти от Фирма Контракс Бс:
-50.5% Почистване и профилактика на настолен компютър или лаптоп
Почистване и профилактика на настолен компютър или лаптоп
Цена: 7.90лв
16лв
·Грабнати ваучери17 · Грабомани закупили офертата15 · Преглеждания на офертата4479
Дата на стартиране на офертата02.10.2014г · Офертата се е промотирала 15 дни15 · Средна оценка за офертата от общо 2 ревюта.
3.0
-50.5% Почистване и профилактика на настолен компютър или лаптоп
Почистване и профилактика на настолен компютър или лаптоп
Цена: 7.90лв
16лв
·Грабнати ваучери24 · Грабомани закупили офертата21 · Преглеждания на офертата5961
Дата на стартиране на офертата20.08.2014г · Офертата се е промотирала 7 дни7 · Средна оценка за офертата от общо 5 ревюта.
5.0
Отзиви от клиенти:
Polina 1
Възползвах се от опцията за преинсталация. Прехвърлих всички данни другаде и заявихме преинсталиране без запазване на данни. Това не беше спазено, всички програми в C стояха, изобщо каква беше ползата? Отделно нямаше драйвери за скрол на тъчпада, четец на карта, мултимедиен панел...
Любезно, коректно и бързо обслужване.
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)