"Езиков център Bla Bla School разполага с нова и модерна база, подходяща за деца, ученици и възрастни. Екипът ни е от сертифицирни преподаватели, отговорни към своята работа.

Основната дейност в езиковия център е преподаване на испански език и запознаване на учениците с Испания и испанската култура, откъдето неслучайно идва и името на училището - Bla Bla School. В езиковия център, освен испански език, предлагаме английски, немски и холандски език.

История на името Bla Bla School
Един от най-удобните и евтини начини за пътуване в Испания е споделеното пътуване, или по друг начин казано - blablacar. Целта на пътуването е не само да стигнем до желаната дестинация, но и да прекараме времето си приятно, с възможност за запознанства и комуникация с нови хора. От там и ние решихме да дадем възможност на нашите ученици, освен традиционния начин за учене на език чрез четене и писане, да ги поставяме в различни реални ситуации за да могат да общуват на испански език.

Нашата основа цел е да предадем знанията си по чужд език на учениците и да събудим тяхното любопитство и желание да се развиват. Работим с помощта на модерни и интерактивни методи, които превръщат ученето в естествен и приятен процес."

Езиков център Bla Bla School участва в Grabo.bg от 20 Септември 2018

Прочети още
Най-нови оферти от Езиков център Bla Bla School:
-82% Двумесечен онлайн курс по английски език за начинаещи - с преподавател
Двумесечен онлайн курс по английски език за начинаещи - с преподавател
Цена: 54лв
300лв
·Грабнати ваучери1 · Преглеждания на офертата303
-82% Двумесечен онлайн курс по английски език за начинаещи - с преподавател
Двумесечен онлайн курс по английски език за начинаещи - с преподавател
Цена: 54лв
300лв
·Грабнати ваучери5 · Грабомани закупили офертата5 · Преглеждания на офертата1157
Дата на стартиране на офертата06.08.2020г · Офертата се е промотирала 57 дни57
Виж всички оферти