"Не винаги ти е нужен план. Понякога просто трябва да си поемеш дъх, да се довериш, да се гмурнеш и да видиш какво ще стане..."

Еvent Аcademy Bulgaria имат удоволствието да ви представят най-новото от света на забавленията и туризма, но в едно по различно измерение. Измерение, където вашето корпоративно събитие, тийм билдинг, сватба, фенси-парти, клубно мероприятие или парти екскурзия ще достигне градус, който би стопил всеки стереотип. Дългогодишният им опит в бранша, ги е научил как да са "отличници", а артистичните им души - как да влагат късче живот и уникалност във всичко, което правят. И понеже са посветили работата си на идеята да оставят истински удовлетворени и щастливи вас - техните последователи, те се научиха да познават и анализират всяка частица от потребностите и желания ви.

Всичко това им даде знание. Знание за необходимостта от емоция в работния колектив. Знание за това колко е ценна усмивката на любимата, докато изживява сватбата на мечтите си. Знание, че всеки човек се ражда с неутолима жажда към магията на музиката, танците и тръпката, която може да донесе едно шеметно парти. Знание за пътя. Пътят на парти пътешественика, за когото времето никога не стига… а не стига, защото просто трябва да бъде овладяно.

Овладейте го с тях и се отдайте на техните парти екскурзии, които ще ви оставят без дъх. Подарете си нон-стоп купон на фона на най-емблематичните дестинации, които ни предлага разнообразният свят. Насладете се на съчетание от красива природа, топли морски плажове, пеперудени флиртове, студени коктейли и разбира се взривяваща сетивата музика от любимите ви изпълнители. Сплотете работния колектив с един различен тиймбилдинг и съвсем не чакайте шефа ви да го организира. Подарете си рожден или сватбен ден, облечен в звуците на нежна цигулка, който ще помните цял живот.

Просто се отдайте на мечтите си и ги изживейте…

Какъвто и да е поводът, от Еvent Аcademy Bulgaria са до вас и екипът им от креативни професионалисти е готов да работи денонощно за създаването на една незабравима емоция - вашата емоция!

Еvent Аcademy Bulgaria участва в Grabo.bg от 21 Април 2017

Прочети още
Други обекти наблизо
Мивеки Травел ул. Неофит Рилски (ъгъла с ул. цар Асен), партер · ~77м.
3.6
Ориент 99 ул. Гладстон 32, ет. 1, офис 1, office@orient99.com, nelly@orient99.com · ~100м.
4.3
Зора Тур ул. Гладстон 38 · ~119м.
ИнтерТравел бул. Витоша 65, партер · ~123м.
Мистрал Травел ул. Христо Белчев №34 · ~127м.
5.0
Пуерто ул. Цар Асен I, № 52, ет. партер, ап.2 · ~171м.
5.0