Отзиви от клиенти за Естетичен център Adoree:
Всички оферти
Не съм доволна нито от услугата, нито от отношението на козметичката.
По времето на моят час обслужваше още 2 клиентки.
Поведението й е отблъскващо..
Съжалявам, че се доверих.
Изключително съм доволна от процедурата, която ми извърши д-р Ива Методиева. Зачервяванията ми ги нямаше на другия ден, а съм с много чувствителна и проблемна кожа. Консултира ме и със сигурност ще посетя за други процедури и ще закупя още един ваучер. Препоръчвам с две ръце д-р Методиева!
Много съм доволна! Професионално изпълнена процедура! Препоръчвам центъра, както и дерматолога Д-р Ива Методиева, която поради отсъствие на козметичката ми направи процедурата вместо да ме върне! Благодаря !
Посетих салона за класическо почистване на лице плюс ултразвук. Кожата ми беше в доста лошо състояние с много запушени пори. Впечатлена съм, че само с 1 процедура толкова много беше изчистено. От зачервяването се възстанови само за 1 нощ. Пак ще ида.
Доволна съм от процедурата и отношението.
Marina 5
Доволна съм и от процедурата и от ефекта. Със сигурност ще посетя отново!
Естетичният център се намира на много комуникативно място. Процедурата беше изпълнена точно по описаните стъпки в офертата. Козметичката работи професионално и компетентно.
Polly 5
Много добро и професионално обслужване, което беше съобразено с типа на кожата и необходимостта от прилагане на определени процедури, а не онези, които по принцип са включени във ваучера. Горещо препоръчвам тази млада козметичка.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)