Nina 5
Останахме много доволни от екскурзията. Да, наистина малко изморително като се има предвид натоварената програма, затова пък впечатляващо и най-вече незабравимо преживяване. Всичко беше организирано професионално. Екскурзоводът, Валери Гочев, който ни придружаваше през цялото пътуване и престой в Италия е високо ерудиран и отзивчив. Човек с високо проф. ниво. Същото мога да кажа и за двете му колежки, които бяха наши гидове в Рим и Флоренция.Комплименти и за водачите на автобуса Стоян и Николай
Страхотна екскурзия, подчертавам екскурзия, не почивка, за всички които не правят разлика между двете. Адмирации за екскурзовода Гочев и шофьорите Наско и Стоян. Всичко беше организирано, а не хаотично. Климатичните условия не бяха на наша страна и въпреки това изпълнихме програмата на 100%. Поздрави от групата от Добрич, BELLA ITALIA април 2017г.
Екскурзията до Неапол и Помпей - 42 евро е само пътя! Допълнително заплатихме входа в Помпей - 18 евро!
Много некоректно от страна на Елфи Турс беше да сменят обявения хотел Messe Wien Prater (част от престижна хотелска верига Austria Trend, с висок рейтинг и отлични условия) с друг хотел - Geblergasse. Обяснението беше, че хотелът е от същата категория 3 звезди. Друг е въпроса, че този хотел беше с много по-ниска цена и значително по-лоши условия от обявения.
Иначе останахме доволни от екскурзовода Любомир Братоев, но не бихме си причинили пътуване с Елфи Турс за в бъдеще.
Ива 5
Много добре организирана предколедна Виена. Любомир Братоев (екскурзоводът) беше изключителен, както и Мата. Постараха се максимално, а Любо ни изпрати до самото гише на летището.

Хотелът също беше чудесна изненада - три звезди, които изглеждаха съвсем достоверно като пет звезди на Балкански полуостров.

ELFY-те, от своя страна, коректно и своевременно предоставяха информация и графици, разпечатки и комфорт от всякакво естество.
Albena 5
Изключително коректно обслужване - бях внесла по-голяма сума от необходимата, и от офиса на Елфи Турс веднага ми сигнализираха и върнаха парите! Благодаря ВИ!
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)