Отлична организация и професионализъм за екскурзията до Будапеща и Виена. Специални благодарности на екскурзоводката Ани,за това, че бе толкова изчерпателна и отзивчива във всяко отношение и на шофьорите Спас и Кирчо за приятното пътуване.Отново бихме се възползвали от услугите на Еко Тур Къмпани, коректни и точни.
Изключително съм недоволна от закупените ваучери за Нова година в Скопие, закупих 3 ваучера, а нямаше дори представител на агенцията, имаше един общ екзкурзовод от друга агенция, който не знаеше нищо за нас,никаква връзка с него, никаква организация. Да не говорим, че никой не ни беше казал за ужасните условия в хотела и че ще бъдем настанени в старата част, новогодишното меню беше без дори чаша шампанско. Няма да повторя. Некоректни!!!
Останахме много доволни от обслужването на агенцията. Много коректни и точни. Силно препоръчваме техните туристически предложения. Оценка Отлично - 5 звезди.
Екскурзия до Драма с коледен базар.Изключително лоша организация .Бяха продадени повече ваучери от местата в автобуса.Арогантно поведение на шофьора, непрекъснати караници между него и екскурзоводката.Автобусът беше с повреден климатик.Пътува се 12 часа в двете посоки през КПП Илинден.
Потвърждавам написаното от Ралица! Съветвам никой да не ползва тази агенция!
НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ. ТРЪГНАХМЕ ПО-КЪСНО ОТ ОБЯВЕНИЯ ЧАС, ВЪПРЕКИ, ЧЕ ВСИЧКИ ТУРИСТИ БЯХА ТАМ. ПРОСТО ТУРИСТИТЕ БЯХА ПОВЕЧЕ ОТ МЕСТАТА. ТРЯБВАШЕ ДА СЛУШАМЕ ВИКОВЕ, КРЯСЪЦИ И ОБИДИ МЕЖДУ ШОФЬОРА И ЕКСКУРЗОВОДА. НЕКОМФОРТЕН АВТОБУС. ВСИЧКИ ОТ АВТОБУСА ПРОТЕСТИРАХ, ЧЕ НЯМАХА ВЪЗДУХ. ТУРИСТИТЕ ЗАКУПИЛИ ВАУЧЕРИ, БЯХА ПОВЕЧЕ ОТ МЕСТАТА, ХОРА СЕДЯХА ПО ДВАМА НА СЕДАЛКА. КОШМАР. НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ!!!
Ако имаше възможност за отрицателно оценяване бих дала -100.
Изключително грубо отношение от страна на екскурзовода. А екскурзиите, които уж са допълнителни, трябва да бъдат задължително заплатени към агенцията заедно с втората вноска от екскурзията...........
Здравейте приятели! Закупих ваучери за пътуването до Загреб, Верона и Венеция за подарък. Искам да благодаря за невероятното преживяване, което сте подарили на сестра ми и нейния съпруг. Очаровани са както от самите места които са посетили така и от екскурзоводката Ана и нейните колеги шофьори. Всичко е било чудесно организирано. Благодаря Ви!
Изключително лоша организация. Имаше хора с договори от поне 3 туристически агенции, като всеки беше с различна информация. Някои бяха заплатили за всички посещавани обекти, други не. Хората, които бяха заплатили, се наложи да плащат отново на място, защото екскурзоводката не беше запозната кой е платил и кой не. Твърдеше, че на нея не са предадени пари за хората, които са си платили. При посещение на обектите говореше много тихо и само хората около нея я чуваха. Нямаше ясна програма.
добър вечер изкам да ви попитам след закупуване на валчера и след принтирането какво следва
Покажи още ревюта
За 3147 дни публикувахме 152262 оферти, които се разграбиха
6 848 514 пъти, спестявайки 140 647 27076 лв на 583 683 грабомани!