Ако имаше възможност за отрицателно оценяване бих дала -100.
Изключително грубо отношение от страна на екскурзовода. А екскурзиите, които уж са допълнителни, трябва да бъдат задължително заплатени към агенцията заедно с втората вноска от екскурзията...........
Здравейте приятели! Закупих ваучери за пътуването до Загреб, Верона и Венеция за подарък. Искам да благодаря за невероятното преживяване, което сте подарили на сестра ми и нейния съпруг. Очаровани са както от самите места които са посетили така и от екскурзоводката Ана и нейните колеги шофьори. Всичко е било чудесно организирано. Благодаря Ви!
Изключително лоша организация. Имаше хора с договори от поне 3 туристически агенции, като всеки беше с различна информация. Някои бяха заплатили за всички посещавани обекти, други не. Хората, които бяха заплатили, се наложи да плащат отново на място, защото екскурзоводката не беше запозната кой е платил и кой не. Твърдеше, че на нея не са предадени пари за хората, които са си платили. При посещение на обектите говореше много тихо и само хората около нея я чуваха. Нямаше ясна програма.
добър вечер изкам да ви попитам след закупуване на валчера и след принтирането какво следва
Като изключим екскурзовотката всичко беше супер.
За 3020 дни публикувахме 140822 оферти, които се разграбиха
6 518 759 пъти, спестявайки 135 530 31474 лв на 563 578 грабомани!