Добрич Онлайн е електронна медия, водещ новинарски сайт в Добрич и региона. Комплексният дневен капацитет е средно около 6000 абсолютно уникални посещения и повече от 24 000 преглеждания на страници. Създаден е в полза на гражданите и бизнеса, заемащ първите позиции в интернет търсачките за информация.

От началото на своето съществуване той проследява събитията от всякакъв характер. Освен като запазена марка в новините, Добрич Онлайн се е наложил и със своите уникални рубрики. Информацията в сайта се обновява непрекъснато, което гарантира неговата посещаемост - от сервизна информация до каталожен справочник.

За да бъдат максимално полезни на посетителите, са обособили няколко зони на благоприятно възприемане на рекламните послания.

Разполагат с пълна гама рекламни атрибути, характерни за една електронна медия, прилагат и иновативни практики с гъвкав индивидуален подход.

Предлагат ви изпитан ефикасен метод за представяне на вашия бизнес пред широка аудитория. Присъствието в страници на медията е строго таргетирано и имиджово, което е реална възможност да достигнете до вашите потенциални клиенти.

Добрич Онлайн участва в Grabo.bg от 25 Февруари 2013

Прочети още
Най-нови оферти от Добрич Онлайн:
-50% 50% визуализация на ваш банер за 1 месец в Категории Новини на сайта на Добрич Онлайн
50% визуализация на ваш банер за 1 месец в Категории Новини на сайта на Добрич Онлайн
Цена: 15лв
30лв
·Грабнати ваучери1 · Грабомани закупили офертата1 · Преглеждания на офертата573
Дата на стартиране на офертата25.02.2013г · Офертата се е промотирала 7 дни7