Отзиви от клиенти за ДКЦ Асцендент:
Всички оферти
Empire 1
Мошеници, цена в грабо по висока от цена на място(ваучер+изследване - 155 лева, а в клиника този пакет струва 140 лева), доста абсурдна ситуация!
Мина повече от 3 седмици и още не изпратени резултати, самия преглед с всички изследвания беше направен на бързо и без внимание буквално за 5 минути...
Изключитено съм доволна от прегледа при д-р Спасов! Чудесен специалист! Получих вежливо и етично отношение както от него, така и от акушерката! Със сигурност ще го посетя отново при необходимост! Сърдечно благодаря!
Лекарката е внимателна. Препоръчвам.
Много приятна, чиста, спокойна клиника. Д-р Динова наистина е много внимателна и мила. Имам положително впечатление и от регистратурата.
Посетих ДКЦ за пореден път. Както винаги обслужването е на ниво. Доктор Динова е страхотен човек. Работи с внимание. Препоръчвам.
ИВА 4
Доволна съм от доктор Василев. На служителката в лабораторията давам пълна нула. След половин час пробване, от лабораторията ме остави със спускана вена и огромен хематом. Прегледа беше на ниво, подробно и с внимание към пациента.
Diana 5
Страхотно отношение. Много съм доволна.
Изключително добро и мило отношение към пациента !
Висок професионализъм !
Покажи още ревюта