"Какво можем да Ви предложим?

Di Sutura е шивашко ателие, изработващо спално бельо, покривки за маса и интериорна декорация.

С продуктите от текстил, които произвеждаме, ние се стремим да създадем за Вашия дом, ресторант, хотел или къща за гости по - добра атмосфера, топлина и удобство.

Предлагаме също така и дизайнерска линия материали и съвременни интериорни решения, които ще Ви докоснат и допълнят Вашето усещане за красота, изтънченост и стил.

Ние Ви предлагаме богат избор от възможности, високи стандарти за качество, креативност, коректност и бързо изпълнение на поетите ангажименти. Нашата цел е да удовлетворим и най - взискателният вкус на своите клиенти, затова работим както с готови изделия по стандартни размери, така и по размери и визуализации на клиента. В нашата работа, ние използваме само качествени материали с доказан произход от български производители и сертифициран внос.
Имате идеи, ние ще ги осъществим!

Ние ще ви помогнем да създадете своето кътче на комфорт и уют! Доверете се на нашия опит и креативни идеи!

Разнообразието от идеите ни, как да превърнете своето място в хармонична среда, ще ви впечатлят! За нас ще бъде истинско удоволствие да работим за Вас, и да помогнем за добрия изглед на вашия дом и бизнес пространство.

Изберете ни, за да вдъхновим и Вас от текстилния свят на модерния дизайн!

Защо да изберете нас?

Нашият усет към естетиката и красотата в интериорния дизайн, ще ви помогнат вие да получите най - добрите предложения спрямо вашите индивидуални нужди и желания (текстури, цветове, композиции, размери и количества). Нашият екип с радост ще ви консултира, и ще изработи безпогрешно поръчаните от вас продукти, в кратки срокове, на приемливи и разумни цени.

Ако работите в сферата на туристическия бизнес или просто качеството и уюта на дома ви е приоритет за Вас, ние с професионализъм и страст към всичко, което създаваме, ще ви предложим най - доброто от света на текстила.

Имате плат, а не можете да намерите решение за неговото преобразяване! Ние притежаваме идеите, как да го превърнем в изкусителен аксесоар за Вашия дом!

Не подценявайте детайлите в интериорното изкуство - те могат да направят живота ви по - пъстър и красив!"

Di Sutura участва в Grabo.bg от 18 Март 2019

Прочети още
Други популярни оферти