В Детско студио Торбалан4е мислят, че всяко едно дете е уникална, неповторима личност със свой собствен ритъм на развитие.

Вярват в това, че работа на възрастните е да научат децата как да си помагат сами, да растат уверени в себе си, независими и щастливи.

Доверието в децата, в това, че могат да се справят сами с повече от дейностите от ежедневния ни живот, да поемат първо малки, а след това все по-големи предизвикателства, да разбират и изразяват чувствата си, да научават, да проявяват любопитство, ги кара да уважават себе си и околните, да са толерантни и социални.

В Детско студио Торбалан4е децата получават това доверие. Те ежедневно са стимулирани да развиват потенциала си, своите уникални личностни качества, инициативността си. Организацията на детската среда е съобразена с това и децата могат да взимат и използват всеки един материал, намиращ се в нея.

Всекидневните разговори на най-различни теми, които вълнуват децата, различните ситуации, в които ежедневно попадаме запознават децата с общуването в социума; игрите на открито, експедициите в парка, работата с естествени материали въвеждат децата в природния свят; приложните изкуства, упражненията от реалния живот, запознаването със звуците и числата обогатяват вселената на детската душа, провокират въображението и подготвят децата за следващия училищен етап; подвижните игри, танците, песните и смеха дават на децата вътрешна хармония, опознаване и уважение към тялото си, изразходване на натрупаната енергия.

Детско студио Торбалан4е участва в Grabo.bg от 09 Септември 2016

Прочети още
Други популярни оферти
CyberHub VR -43%
Цена:
1700лв
30лв стойност
43% отстъпка
Музей на пчелата -60%
Цена:
200лв
5лв стойност
60% отстъпка
Арт лаборатория -50%
Цена:
1800лв
36лв стойност
50% отстъпка
Сладкарница Сладост
Топ цена:
1252лв
Кутия с 12 броя френски макарони
Сладкарница Сладост·кв. Овча Купел
71 грабнати
Сладкарница Сладост -40%
Цена:
5880лв
98лв стойност
40% отстъпка
Стена за катерене Стиска ли ти? -50%
Цена:
3000лв
60лв стойност
50% отстъпка
Сладкарница Сладост -50%
Цена:
1995лв
39.90лв стойност
50% отстъпка
Oще подобни места
Rhythm Escape бул. Дондуков 11, Зала 1 (срещу "Младежки театър")
4.0
Зала Едно бул. Дондуков 11, Зала 1 (срещу "Младежки театър")
4.7