Детска кухня Бамбини е една реализирана идея на две майки от град Бургас. Идеята за това начинание е вдъхновена от техните деца. В желанието си да им осигурят редовно, разнообразно и най-вече здравословно хранене ги подтикна към създаването на първата в град Бургас частна детска кухня. Избрали са за име Бамбини, което в превод от италиански език означава "деца".

Детска кухня Бамбини е най-голямата и модерна частна детска кухня на територията на град Бургас. Разположена на 140 квадратни метра площ в блок 88, комплекс Изгрев. Кухнята е съгласувана, оборудвана и изградена по всички изисквания и норми на РИОКОЗ - Бургас.

От детска кухня Бамбини – Бургас смятат, че всички майки имат нужда както от съвети за храненето на децата, така и от идеи как да го организират, без това да изисква голяма загуба на време. Опитът им на майки ги е убедил, че е трудно всеки ден да се готви отделно за малкото дете.

Уеб сайта на детската кухня е предназначен не само за четене, а и за ежедневно ползване. При тях можете да научите всичко необходимо за хранителните вещества и продукти, които се използват в детската кухня.

Не забравяйте - най-вкусна е храната, приготвена с любов.

Детска кухня Бамбини участва в Grabo.bg от 03 Април 2013

Прочети още