Добро обслужване Много студено ,добра храна
ОТЛИЧНА КУХНЯ, ЛЮБЕЗНО ОБСЛУЖВАНЕ, ЖИВА МУЗИКА, ОБСТАНОВКА, КОЯТО ТЕ ПРЕНАСЯ НА БРЕГА НА ЕГЕЯ... ПРИ ПЪРВА ВЪЗМОЖНОСТ ЩЕ ДОЙДЕМ ОТНОВО!
Посетихме заведението за пръв път с моето семейство и останахме изключително доволни. Отдавна не сме посещавали толкова чудесно място с много хубава кухня, невероятна музика (певицата е най-добрата) и супер любезен персонал. Благодаря на Пролет нашата сервитьорка за грижата.
Ще ви посетим отново!
Ако желаете да изпитате тръпката от отвратително и надменно отношение, обида и унижение, ТУК сте попаднали на правилното място.
По - лошо обслужване не съм срещал никъде.
Много са зле, всичко беше ужасно, чакахме 1час и 40 минути за салата и след като попитахме защо е така, отговора беше че клиентите с ваучери били на последно място и другите клиенти без ваучери били с приоритет защото щели да плащат на цени меню, НИКОГА НЕ ХОДЕТЕ ТАМ
Изключително грубо и обидно отношение от страна на персонала. Ястията са или безвкусни или пресолени. Цените са високи за предложеното "качество". В заведението се пуши, което е незаконно, а и много неприятно докато се храниш. Не бихме посетили отново.
Всичко ни хареса! От хубавата храна до прекрасната атмосфера!

И менюто със салатите, предястията, основните ястия, и десертите даваха чувството, че сме в Гърция.

Благодарим Ви!
Много малки порции. Грамажът не отговаря на посочения във ваучера.
Покажи още ревюта