Интересна процедура. Внимателно обслужване, обясни ми подробно констатациите и решенията, поучих и напътствия. Доволна съм и пак бих посетила, надявам се все пак да не е скоро / така де, не бързам да се разболявам от нещо за целта/.
Препоръчвам!!! Ваньо е невероятен специалист и лечител.
Единствения път, когато успях да се свържа по телефона ми се обясни, че има ангажимент извън града. Поисках час за след седмица или две, но ми казаха"кой знае какво ще стане, няма да се загуби, не се притеснявайте". Направете уговорка преди да платите.
Доста интересно ,ново и различно лечение .Бях много очарована и любопитна .Процедурата беше около час и половина .Личеше си,че човека знае какво прави .Имах болка в лявата ръка ,която изчезна .Благодаря ☺️
Терапевтът не само не можа да помогне на сина ми за болките му в гърба, но една следмица след това беше с болки в рамото от приложената диагностика - имитация на Коко от Active Sittingг. Самата процедура е продължила не повече от 30-40 минути, като част от времето терапевтът е излязъл да пуши.
Изключително съм впечатлена от метода на процедурата. Усетих и видях резултати още след първото посещение. Блодарна съм и със сигурност ще посетя отново!
Благодаря на г-н Димитров,за отношението и за добрата работа.Разбира човекът от това което прави и ако някой са двоуми, го съветвам да посети центъра.Аз със сигурност ще повторя.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)