Много отделено внимание, пълно описание на резултатите и много полезни съвети! Страхотно отношение, възхитена съм! Препоръчвам го на всеки, който държи да се погрижи за себе си и да получи конкретна информация за това как точно да го направи без лекарства :)
Биоскенерът е много верен и полезен, а съветите адекватни и изпълними!
Много добро обслужване, обяснения относно резултатите, съветвам всеки да се възползва, определено си заслужава и отново ще го посетя
Aglika 5
Професионално отношение!!!! Там клиента наистина е цар, довона съм от тази оферта и възнамерява да я препоръчам на всички близки приятели.
добро обслужване, но незная дали трябва да се вярва на такъв биоскенер.
Izabel 5
Страхотен екип. Изключително взискателни към работата и магазина ,а също така и много отзивчиви към клиентите .
Перфектно обслужване! Мили, вежливи, внимателни. Диагностиката е точна и съответства на медицинските кръвни изследвания.
Магазин "Добрата Фея" е изпълнена мечта на много отдадени хора, работещи в екип :) Благодаря Ви за подкрепата в настоящия ми труден път :)
Като диагностика анализът е по-скоро добър, но препоръките са съвем стандартни, като яжте повече плодове и зеленчуци, консумирайте повече витамини, спортувайте редовно и навсякъде се препоръчват прокуктите на Аквасорс. Служителите/собствениците са внимателни и отзивчиви.