Дизелор ЕООД има повече от 10 години експертен опит в сферата на горивата на българския пазар и за това време фирмата се е доказала като стабилен и надежден партньор, както за отделния човек, така и за цели бизнеси. Компанията се е утвърдила като професионалист в продажбата на горива на едро и дребно, благодарение на постоянното и гарантирано качество, прецизността и индивидуалното отношение към всеки един клиент.

Дизелор разполага с 5 бензиностанции в градовете София, Пловдив, Стамболийски, Варна и Нови пазар и поетапно разширява мрежата си от обекти на дребно. Бензиностанциите разполагат с магазинна част, където да намерите най-необходимото по всяко време на денонощието.

За своите клиенти, Дизелор предлага и дизелово гориво от най-висок клас – Топдизел, който осигурява по-висока мощност, по-добра динамика, икономия на гориво до 5% и безпроблемно палене на двигателя през зимата дори при изключително ниски температури до -30*C.

Освен разработеното висококачествено гориво, компанията предлага и собствена марка добавка за дизелово гориво – „Дизелор ОК“ в летен и зимен вариант.

Според нуждите на клиентите се извършват доставки на течни горива за транспорт, отопление, земеделие и производство на територията на цялата страна. За целта фирмата притежава съвременен автопарк от 10 цистерни, с които се осъществяват навременни и експресни доставки до всяка точка на България.

Бензиностанции Дизелор участва в Grabo.bg от 19 Ноември 2013

Прочети още
Отзиви от клиенти:
Elka 5
Точни и много коректни!
ivan 5
Добро обслужване
Mariq 5
Добро обслужване?
Любезно обслужване!
Бързо и любезно обслужване!
Всички оценки (11)
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)