Отзиви от клиенти за Beauty Studio Selina:
Всички оферти
Много добро отношение, качествено изпълнение на услугата.Много благодаря.
Lora 5
Много мило и професионално отношение на Ралица.Горещо препорьчвам!
Ани 5
Много съм доволна! Изключителна професионалистка, внимателна и точна, материалите с които работи са с много добро качество!
Преди да поставяте етикети и да квалифицирате хората,се научете да работите.Поставения гел /29.07.2022г/ се разпадна за 3 дни. По калпаво изграден и неравен "маникюр"не съм имала.Използвам обикновен лак върху изграден маникюр от две години поради командировки -това не е причина. Отказана корекция.
Уникална, точна и коректна. Перфектен маникюр. Препоръчвам.
На втория ден след поставяне на гел лак, същият започна да се разпада. Отидох на поправка. Седмица след процедурата имам общо 4 здрави нокти. За последните 10 години, откакто посещавам маникюрист, за първи път ми се случва подобно нещо. И не, не съм си променяла работата или битовите навици.
Изграждане с скрил е 3-часова процедура, така че трябва да си предвидите време. Маникюристката много се постара. На снимките, направени в ден 1-ви може да се насладите на резултата. Лошото беше, че на ден 3-ти при малко по-невнимателно движение един нокът падна, а след няколко дни- и други два.
Lilia 5
Много мила и внимателна маникюристка! Препоръчвам!
Много съм доволна и от отношението, и от маникюра . Ралица е истински художник, а това което създава граничи с произведение на изкуството !
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)