Отзиви от клиенти за Балнео SPA-хотел Свети Спас:
Всички оферти
Всичко беше на нужното ниво,с малки забележки за вечерната блок маса!
Много зле, нищо общо с офертата. Студен басейн и празно джакузи. Втората вечер менюто беше от предния ден, само че студено. Не препоръчвам!
Неудобни твърди легла , както и цените са доста завишени ....
Хотела не покрива 5 звезди. Плочките на пода по детския басейн бяха изпадали и неподновени. В парната баня също. При повече хора в ресторанта имаше недостиг на чаши. Храната ставаше, но нямаше разнообразие. Спа центъра е малък. Най- голямо е разочарованието от самия град. За да стигнеш до хотела минаваш през циганската махала с всичките боклуци по полето, което приличаше на сметище. Града е неподдържан и западнал. Не бихме повторили тази дестинация!
Хотела не е за 5 * !
Стаята беше голяма и слънчева, но по стените имаше петна, вратата на банята беше ужасно мръсна,душа пръскаше навсякаде само не и към мен. Бяхме платили за две нощувки, първата вечер детенцето ми беше изцапало с шоколад чаршафите ,бяхме използвали чашите за вода. Наследващия ден хигениските опънаха мръсните чаршафи , имаше малко трохи от зрънчо до врата не бяха изчистени и мръсните чаши си седяха там може би аз трябваше да ги измия ноо нямаше с какво. Позвънях на рецепция да
Спа-центъра е малък за толкова народ.Парната баня в повечето време е на икономичен режим .Храната и детската анимация стават!
Отвратително. Хотелът категорично не отговаря за 5 звезди. Стаите са с напукана мазилка. СПА центъра с мръсен басейн и джакузита, плуват всякакви гадории в тях. Най лошото, че имаше над 50 роми, гости на хотела, които много настървено се търкаха и в джакузитата и в басейна- много грозна гледка. В парната баня почти нямаше плочки.
За 5- звезден хотел не покриват много очакванията - паяжините по тавана не бяха чистени откакто хотела беше отворен ... джакузитата отнавън не бяха чистени сигурно със седмици, а детския басейн няма плочки ..
Храната беше на ниво вечер, но на закуска доста често нямаше чаши за кафе, а храната не толкова добра..
Хотелът категорично не е на ниво 5 звезди. За 4 звезди е приемлив.
Причината да отседнем в хотела беше минералната вода ... ,но водата се оказа студена, за да се възползваме от нея.
... не разбирам как това е хотел с ***** звезди
Покажи още ревюта
За 3124 дни публикувахме 149979 оферти, които се разграбиха
6 791 835 пъти, спестявайки 139 807 23743 лв на 580 343 грабомани!