Отзиви от клиенти за Балнео SPA-хотел Свети Спас:
Всички оферти
Причината да отседнем в хотела беше минералната вода ... ,но водата се оказа студена, за да се възползваме от нея.
... не разбирам как това е хотел с ***** звезди
В хотела е много чисто и топло. Всеки ден се сменят халати, кърпи и се зареждат козметичните принадлежности. Храната е разнообразна. Обслужването е бързо. Персоналът е работлив и учтив.
За голямо съжаление останахме разочаровани от престоя си.Около басейна не се почистваше/ доста мокро беше ,не се подсушаваше,масичките също не се избърсваха/.Около детските басейни изобщо не видях да подсушават пътеките.Самите детски басейни бяха замърсени.В същото време вървеше и ремонт- смяна на подови плочки.Беше шумно.Храната изобщо не отговаряше на 5 звезден хотел,бедно меню, кебапчета -едно и също.Миналата година не беше така и за в бъдеще ще се замислим дали отново да го посетим.
Пет звезди абсурд! Еднотипна храна, на втората вечер даже развалена. Ремонт около басейна. Басейна, спа центъра не се поддържат. Стаите са прилични,но за пет звезди..... Персонала е любезен. Като цяло не е хотел за супер почивка!
Прекрасно място,всичко е на ниво. Спа центърът е страхотен,стаите са топли и уютни,ресторантът просторен. Храната е перфектна, богато меню.Заслужава си,пак ще посетим!
Крайно разочарован.Просто умряхме от студ в "спа"-то,в стаята,в фитнеса.... Не зная кой категоризира хотелите,но този е мноооого надценен.А по повод СПА хотел на 2017г., смяхххххххх. Само персонала и храната бяха на ниво.
Хотела е добър , но храната не отговаря на 5 звезден хотел.
Хубав басейн и релакс зона. Нямаше много хора и беше супер :) Бихме повторили.
Всичко беше на ниво , храната прекрасна , хотела уникален , водата топла .
Препоръчвам хотела ;)
Покажи още ревюта