Тодор е прекрасен инструктор!
Petya 5
Много съм доволна от опреснителния шофьорски курс! Имах възможност да карам и извънградско. Курсът определено си заслужава! :)
Доволен съм от предоставената услуга. Професионално отношение от страна на инструктора, много добре и разбираемо обяснява как да се реагира в различни ситуации при шофирането. Определено полезен курс.
Изкарах много полезен опреснителен курс с изключително опитен, спокоен и търпелив инструктор (Тодор). Шофирах по натоварени булеварди, квартални тесни улички и извънградско. Навсякъде получих ценни и практични съвети. Препоръчвам!
Много полезни опреснителни курсове! Тодор (инструкторът) обяснява всичко подробно и по лесно разбираем начин и най-вече много спокойно.
Предлага шофиране извънградско, до към Копривщица, което не е често срещано при шофьорските курсове в София.
Атмосферата в колата и с останалите курсисте е весела
Ива 5
Изключително търпелив инструктор.
Инструкторът Тодор е много добър и внимателен. Със съпруга ми се записахме на опреснителен курс и определено мога да кажа, че сме много доволни.
Ана 5
Препоръчвам курса! Инструкторът е изключително добър - обяснява всичко с търпение, карането е приятно и разнообразно, в часовете се покрива много информация.
Rumi 5
Препоръчвам. Тошко е добър и търпелив инструктор. Бях на опреснителен курс при него и съм много доволна. Обяснява добре, съобразява се с работното време на курсистите.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)