Отзиви от клиенти за Автосервиз Димaкс Ауто:
Всички оферти
Tonika 2
Пригответе си 40 лв, а не 20, защото ако се наложи раздвижване на накрайника (нагряване с оксижен) искат още 8.40 на страна !!! И познайте, винаги се налага слъвсем случайно. На другите места си е вллючено в цената, идеята е някой да си помисли, че е 20, но да даде 40. От персонала са пичове иначе.
Екип от професионалисти. След като свалиха джантите ги изчистиха старателно с машина от вътрешната страна на борда. Изчистиха и лепилото от старите тежести.
Перфектен баланс, с минимално количество тежести! Ще се възползвам отново от техните услуги. Благодаря!
Nataly 5
Услуга:
Много бързо ме обслужиха. Изключително любезно отношение на монтьорите + конкретна информация, която ми беше нужна относно гумите.
Цена:
Доста конкурентна за пазара
Цялата работа е да платите двойно (24,90) за работа, която не струва и 15 лв., дори при тази печалба не си мърдат пръста да работят!?

Оценка: -300
Пълна проверка на нищо.
Относно сервиза не съм много очарован!
Като се отиде и започват да си измислят причини за неосъществяване на услугата за която съм платил! Споменават някои части от ходова част които уж били спънка за осъществяване на реглажа, неща който за 15 години стаж никаде не са ми посочвали тези пречки!!!
Veneta 4
Любезно и качествено обслужване! Единствената ми забележка е дългото чакане -около 3 часа. Препоръчвам предварително записване на час!
Доволна съм, коректни са , всичко мина бързо и безпроблемно. Държат се добре с клиентите. Препоръчвам
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)