Авизен е специализиран център ориентиран към подпомагане на училищното обучение. При нас се провеждат курсове от висококвалифицирани специалисти с богат педагогически опит и перфектно познаване на образователните системи и методи на обучение по български език, руски език, испански език, английски език, математика, изобразително изкуство и актьорско майсторство.

В Авизен се държи изключително много на уменията за комуникация и професионализма, с който се предават знания и умения, както и на създаването на ведра и непринудена обстановка на общуване по време на занятията.

Целта на Авизен е да работи в синхрон с държавните училища за усъвършенстване на знанията и уменията и за изграждането на подготвени хора, чиито познания ще им помогнат да реализират мечтите си.

Авизен предлага:
• психологически консултации от отлично подготвени психолози, специализирали в работата с деца;
• специализирани курсове по български език и математика;
• занималня за деца от 1 до 4 клас с гарантирано ниво на подготовка през цялата учебна година, включваща допълнителни занимания по основните предмети, изучавани в училище. През месеците юни, юли и август се предлага лятна арт-занималня.
• курсове по изобразително и приложно изкуство;
• езикова школа с обучение по руски, испански и английски език;
• детска театрална студия;
• организиране на детски празници.

Авизен предлага следните форми на извънучилищни дейности:
Групови занимания - организират се през уикендите, и са ориентирани към пълноценното оползотворяване на свободното време на деца, имащи потребност от повишаване нивото на своите знания, умения и способности.
Индивидуално обучение - подходящо е за деца, нуждаещи се от допълнителни занимания, както при трудно справяне с учебния материал в училище, така и за усъвършенстване за знанията и уменията на деца, нуждаещи се от по-високо ниво на подготовка. Специалистите оказват целенасочена професионална помощ, съобразена с конкретните нужди и възможности на децата.

Специализирани курсове - обучението по български език и математика изисква допълнителна работа по разширени програми, целящи затвърждаване на учебния материал и постигане на по-високи резултати на приемните изпити и матурите. Подходящи са за ученици, на които предстои преминаване в прогимназиални и гимназиални курсове на обучение.

Специализираните курсове включват:
• Подготовка за национално външно оценяване след 4 клас;
• Подготовка за национално външно оценяване след 7 клас;
• Подготовка в подкрепа на учебния материал за всички класове.
Прочети още
Най-нови оферти от Авизен:
-30% Едномесечна полудневна занималня за ученици от 1 до 5 клас в квартал Слатина
Едномесечна полудневна занималня за ученици от 1 до 5 клас в квартал Слатина
Цена: 105лв
150лв
·Грабнати ваучери1 · Грабомани закупили офертата1 · Преглеждания на офертата1096 · Дата на стартиране на офертата27.09.2017г · Офертата се е промотирала 20 дни20
-50% Седмична целодневна арт занималня за деца от 5 до 12 години
Седмична целодневна арт занималня за деца от 5 до 12 години
Цена: 40лв
80лв
·Грабнати ваучери9 · Грабомани закупили офертата6 · Преглеждания на офертата1512 · Дата на стартиране на офертата18.07.2017г · Офертата се е промотирала 20 дни20
-50% Седмична целодневна арт занималня за деца от 5 до 12 години
Седмична целодневна арт занималня за деца от 5 до 12 години
Цена: 40лв
80лв
·Грабнати ваучери2 · Грабомани закупили офертата2 · Преглеждания на офертата2000 · Дата на стартиране на офертата19.06.2017г · Офертата се е промотирала 20 дни20
Популярни оферти за За децата в гр. София
За 2818 дни публикувахме 124106 оферти, които се разграбиха
5 961 734 пъти, спестявайки 127 599 41730 лв на 529 142 грабомани!