Отзиви от клиенти за Арт лаборатория:
Всички оферти
Не ми допадна. Задачите бяха несполучливи. В други стаи съм си изкарвал по-добре.
Момчето беше приветливо
Много доволни останаха децата, забавлявали са се искрено! Хората са изключително коректни, всичко беше на ниво. Бихме се върнали отново за други забавления!
Ваучерът за 1 час игра в ескейп стая "Шифърът на Леонардо" беше за малка група тинейджъри, които много са се забавлявали и са се справили почти без странична помощ! Въодушевлението и възхитата от прекараното време личеше ясно от усмивките по лицата на цялата групичка :)
Останах с много добри впечатления. Човекът беше много отзивчив и комуникацията беше без никакви проблеми.
Manka 5
Много ведро и приятелско отношение! Страхотно посрещане! Загадките бяха със средна трудност, изненадващи. Много приятно преживяване като цяло.
Благодаря за вниманието и прекрасното изживяване за рождения ден на моята 8 годишна дъщеря. Всички деца останаха много доволни и времето изтече за секунди. Препоръчвам!
Персоналът беше любезен - единственото положително според мен. Декорите бяха като направени по училищен проект. Загадките “изсмукани от пръстите”, без мисъл в тях. Противоречиви указания спрямо търсения отговор на загадката. Неудовлетворяващо преживяване като цяло.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)