DINKO 4
Леко амортизирано и вехто но за непрентциозни става
Добро обслужване
Много добри условия
Снимките не отговарят на действителността! Некоректни! Плащаш за едно а те настаняват в друго! Относно чистотата е 0! Мръсно,захабено и старо!
Хотелът е хубав, близо е до плажа. Но има какво още да се желае.
Не ни харесва, че ни настаниха в апартамент без тераса и като им казахме каза че ни били предупредили, аз им казах, че не са и като попитах дали може да ни сменят стаята ни отказаха с извинението, че нямали свободни, а от вън пред хотела има поне 2 табели с надписи свободни стаи. Условията в стаята също не ни хареса: неудобни матраци, аспиратор без въздуховод при което в стаята стана мъгла, просто ужас. Чинийте и посудата която имаше цялата мазна. Хавлийника счупен, общо взето нищо не беше наред
Много сме доволни! Бихме посетили отново! Апартамента за 4 души е достатъчно голям за семейство и разполага с всичко необходимо за приятно пребиваване!Голямата тераса е още една допълнителна екстра за приятния престой!
Снимките - нищо общо с реалността :) 1 тиган , 2 чаши и 2 вилици, нямаше дори нож. Големината на нормална двойна стая в която са вкарали едно шкафче с котлон и мивка, а го наричат студио.
П.с. няма и тераса , гледката от прозореца е към съседния хотел.